PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279957
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

10/10

ocenił(a) film na 10

najlepsza komedia ostatnich lat i tyle w temacie 10/10 !!! <za krótki/>

Maxio

weź Ty człowieku puknij się w łeb i to porządnie.

ocenił(a) film na 5
Maxio

wg mnie to jeden z najgorszych filmow ( nawet polskich) ostatnich i w ogole lat. W ogole nie smieszny , wrecz glupi . i do tego "komedia" . Polska komedie to typu: Poranek Kojota, Dzien Swira ( niezupełnie komedia ale wiele śmiesznych scen) , Chlopaki nie płaczą czy inne tego typu..

ocenił(a) film na 10
kubion7

dzień Świra komedia? ok, ale nie stawiaj jej w tej samej kategorii co Poranek. W jednym ironia z panujących warunków i zachowań, w drugim śmiech etc.

ocenił(a) film na 5
wigrus1

no slusznie ale w dzien swira sporo jest scen smiesznych mimo ze to dramat. A POZATYM NAPISALEM dziEN SWIRA W CUDZYSŁOWIE!!

ocenił(a) film na 10
kubion7

hmm, Testosteron ma swój specyficzny humor. Przekleństwa są, to fakt. Można ich uniknąć, też się zgodzę. Ale odpowiednio użyte mogą dać naprawdę dość śmieszne teksty, chociażby jak Janis po rozmowie z żoną wypowiada te słowa: stop k...!
Nie śmieszny, głupi? Śmieszny właśnie, a głupi i owszem, pokazuje świat mężczyzn. DO tego Tretyn pokazał, zilustrował czym był by świat bez kobiec(właściwie idąc jego rozumowaniem wszystko jest marnością, nie istnieje). I chociażby z tego wyciągnąć wniosek trzeba i zaśmiać się z, że tak powiem skonstruowanego świata. Pozdro :)

Maxio

uwielbiam ten film, oglądałam go 6 razy i jeszcze mi sie nie znudził. zaletą jest chyba to że nie dłuży się niepotrzebnie jak w niektórych filmach, za to jest pełen dialogów ;p