PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279957
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Aktorzy dobrzy, ale scenariusz beznadziejny! Wyłączyłam w połowie, bo tego nie da się oglądać nie ziewając z nudów..

mewaq

Ja się parę razy przymierzałam do tego filmu, za pierwszym razem wyłączyłam po 30 minutach, ale koniec końców uważam że nie jest zły. Trzeba mieć odpowiednie nastawienie do niego jeśli się nie jest mężczyzną ok.30stki, wówczas przyjemnie się ogląda:)
7/10

mewaq

Druga połowa filmu jest o niebo lepsza. Dobry film ma to do siebie,że się rozkręca. Tacy ludzie jak ty wogóle nie powinni oglądac filmów!!!

użytkownik usunięty
Pawlito

Takich filmów nie powinno się robić!!!!!!! Jest nudny. Jedyne co się rozkręca to taśma z tym filmem.

ocenił(a) film na 7

Ależ powinno się robić! Akurat Ty ze swoimi ograniczonymi zainteresowaniami (sensacja, fantastyka) nie zaliczasz się do targetu tych reżyserów. Po prostu lepiej czytaj opisy i recenzje filmów zanim zdecydujesz się je obejrzeć.

użytkownik usunięty
azja_4

Nie mam ograniczonych zainteresowań. Recenzje tego filmu też przeczytałem i miałem nedzieje że jednak mi się spodoba (a tu nie). I chciałem mieć własne zdanie na temat tego filmu. I mam i je wyraziłem. A jak się nie podoba to trudno.

ocenił(a) film na 7

Nie obrażaj się na "ograniczone zainteresowania" - odniosłam to tylko do gatunków filmów po które sięgasz, nie zainteresowań w ogóle. Myślę, że Testosteron Ci nie pasuje, bo to nie jest film dla Ciebie i tyle (wnioskuję z ocenianych przez Ciebie filmów, że nie oglądasz podobnych). Pozdrawiam

użytkownik usunięty
azja_4

A no to spoko też pozdrawiam.

Mi film pasuje, ma fajny klimat, jakaś w miarę przyzwoita komedia, a nie kolejne polskie jajcarskie komedyjki. Bardzo dobra gra polskich aktorów - muszę tu przyznać, że jeszcze nie widzialem takiego dobrego składu aktórów w polskim filmie. Oczywisćie sponsorzy byli to wykonanie świetne - kamera, kostiumy, wszystko elegancko.
7/10

ocenił(a) film na 6
mewaq

Niezła obsada, kilka fajnych cytatów, i to na tyle - spodziewałam się czegoś lepszego. Nie jest to film, który na długo utkwi mi w pamięci.