5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280083
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Beznadzieja.

ocenił(a) film na 1

1/10 A nawet 0/10, bo ten film jest po prostu do kosza.

ocenił(a) film na 8
CityOnilne

ehh, zapodaj sobie 102 dalmatyńczyki w takim razie :)

ocenił(a) film na 1
GanGstaRR

Wierz mi, to już lepsze kolego! :)

CityOnilne

aha, no to wiele wyjasnia:)

bobby89

dokładnie....

CityOnilne

Dokładnie, 1/10, to dla mnie też za wysoka nota, ale cóż.

Camilla3

prawda w oczy kole ;p

ocenił(a) film na 8
CityOnilne

To jest specyficzna komedia już dla bardziej dorosłych osób, nie dla nastolatków, którzy domagają się akcji i pokazywania "dupy" w filmie :) Z niej można wyciągnąć jakieś refleksje, szczególnie jak samemu ma się jakieś doświadczenie życiowe. Proponuję wrócić do tego filmu za parę lat, w każdym razie nie jest to komedia typu Straszny Film :)

ocenił(a) film na 8
GanGstaRR

PS. filmu będę bronił bo to naprawdę dobra POLSKA komedia, gra aktorów jest na poziomie, teksty również, nie jest taka debilna jak niektóre polskie produkcje, a i kamera ładnie "chodzi" ;)

ocenił(a) film na 10
GanGstaRR

Popieram 'GanGstaRR' to nie jest komedia stylu American Pie chodz z tego co ja widzę wszyscy tak by chcieli. Ten film jest jeden z lepszych na polskiej scenie, grupa najlepszych jak do tej pory aktorów w polsce. ja daje 9/10.

ocenił(a) film na 6
ErykGT500

Zgadzam się z obiema wypowiedziami a Ty młody człowieku- mam na myśli CityOnilne- się nie unoś bo nie chodzi o żadne IQ tylko o to,że inne filmy podobają się 20latkowi a inne 40,50latkowi.Sprawa oczywista,wynikająca z doświadczeń życiowych i gustu,który też z wiekiem się zmienia.Taka kolej rzeczy.

ocenił(a) film na 8
GanGstaRR

Ja oglądałem ten film 1. raz mając chyba 15 lat i bardzo mi się podobał. Wydaje mi się że jest to poprostu troche specyficzny rodzaj humoru. Ale film rzeczywiście prezentuje sobą też jakieś sytuacje życiowe i prawdziwe. Ja tą komedie bardzo polecam, jeśli ktoś lubi trochę "inteligentniejszy" humor

użytkownik usunięty
CityOnilne

Rany Boskie! Dobrze, że nie poszedłeś na to DO TEATRU... bo z twoim gustem i inteligencją prawdopodobnie zacząłbyś gwizdać w połowie spektaklu... Ja wiem, że kino jest dla mas, i to nie zawsze inteligentnych, ale jakk czytam wypowiedzi takich kmiotów to mi ręce opadają.

ocenił(a) film na 1

Ciekawe...
Ja nie stawiam na ''dupy'' w filmie, tylko na poziom aktorski i przekaz filmu. Polacy znów pokazali swoje cholernie ''wysokie'' IQ i nawet nie potrafią przemilczeć, gdy ktoś ma inne zdanie. No cóż... do uśpienia.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

Zgłosiłem nadużycie. Dość mam dzieciaków niewychowanych na stronach takich, jak ta.
Mam nadzieje, że już za parę godzin nawet nie będziesz mógł/mogła wejść tutaj.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4

Masz nudne teksty. Moja czteroletnia siostrzenica zna więcej przekleństw. Twoje brzmią jakbyś je wziął z niskobudżetowych filmów - tandet z Paris Hilton.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

NADUŻYCIE :)

użytkownik usunięty
Karolina_ zmierzch2

a ty masz nudną... co ja gadam - ŻAŁOSNĄ ksywkę, dobrą dla 10-letniej idiotki, stąd też nic dziwnego, że tak wspaniale podzielasz "gust" tego kmiota wieśonline...

ocenił(a) film na 4

Twój obrazek świetnie do ciebie pasuje.

ocenił(a) film na 4
CityOnilne

Lubię polskie komedie, bo czasami są fajniejsze od zagranicznych, ale TESTOSTERON jest bez wątpienia nudnym, niezbyt porywającym, wkurzającym i najgorszym filmem jaki mogli zrobić Polacy.
4/10. Gdyby nie Adamczyk, Kot i Stuhr (którzy jakoś uratowali ten film), to dostałby ode mnie 0/10.
IDEALNY FACET DLA MOJEJ DZIEWCZYNY też nie jest porywający. Tylko LEJDIS im wyszedł:))
W TESTOSTERONIE najgorsi są jak zwykle Szyc i Karolak.

ocenił(a) film na 1
Karolina_ zmierzch2

Karolino masz racje, akurat ten film był żenujący. Szkoda, że nie ma takich filmów, jak dawniej. Dobre polskie produkcje...

ocenił(a) film na 4
CityOnilne

Typu KILER...

ocenił(a) film na 1
Karolina_ zmierzch2

No już lepsze.
Ja jednak wole amerykańskie produkcje.

ocenił(a) film na 4
CityOnilne

No teraz to zagraniczne są o wiele lepsze od polskich.

ocenił(a) film na 1
Karolina_ zmierzch2

wiadomo. :)

ocenił(a) film na 9
CityOnilne

Tak, np "Moja super ex dziewczyna" i "naga bron" 10/10, faktycznie, swiatowy poziom, film trzeba zrozumiec, niestety trzeba przy ogladaniu wlaczyc mozg, Ty widocznie wolisz bez

ocenił(a) film na 8
Karolina_ zmierzch2

"Typu KILER" - rozj*b@ł@ś mnie dziewczynko, wracaj do podstawówki, może włączą ci ZMIERZCH na lekcji ;d

ocenił(a) film na 4
GanGstaRR

Nie muszą, mam ZMIERZCH w domu:))

ocenił(a) film na 10
Karolina_ zmierzch2

rany boskie <beczy>....

GanGstaRR

Życzę Ci częstego lizania kaktusa na dobranoc oraz wspaniałej rozrywki z wsadzonego granatu w tył.

ocenił(a) film na 6
CityOnilne

Dawniej,tzn. kiedy ???

ocenił(a) film na 8
Karolina_ zmierzch2

Widać jakie macie stępione gusta...

ocenił(a) film na 9
Karolina_ zmierzch2

Sorry - ale lepiej żeby tego filmu nie oceniały kobiety. Zobaczyłyście plakat i się pewnie spodziewałyście Bóg wie czego. Świetny film i możecie dawać mu same zera. Świetny. Amen. Na tle reszty a zwłaszcza ostatnich wynalazków - to jak porównanie dobrego wina (nie z najwyższej półki, ale jednak) do jabola za parę zł.
Film oglądałem ze 3 razy - za każdym razem się śmiałem. A ostatnie produkty naszej kinematografii raczej skłaniają do płaczu. Ale nie - śmiałem się radośnie, a gra aktorów robiła wrażenie. Może kiedyś film będzie bardziej doceniony, choć patrząc na ocenę i tak jest bardzo dobrze w porównaniu do reszty stawki ;)

Prawie 40-latek
P.S." Zmierzch" przestałem oglądać po 10 minutach. Ale może chociaż oboje lubimy "Harrego Pottera" ;)

ocenił(a) film na 8
CityOnilne

Widocznie nie macie zbyt wielkiego poczucia humoru bo ja za każdym razem leje ze śmiechu ;D

ocenił(a) film na 1
BunHeaD

Ja mam b. dobre poczucie humoru, wierz mi, ale ściskał mnie tutaj raczej żal. Ważne, że się Tobie podobał ten film. :)

ocenił(a) film na 9
CityOnilne

Mi tam sie film bardzo podobal. kapitalna gra aktorow denerwuja mnie osoby ktore mowia, ze nie ma filmow jak dawniej. fakt nie ma ;d kazdy film jest inny

de_niro_fan_500

Wasi pra pra pra pra pra dziadowie mądrzejsi byli, niż Wy tutaj razem wzięci, a nie nie mieli matóry nawet!

ocenił(a) film na 8
de_niro_fan_500

Heh...! Testosteron to jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat! Ale trzeba mieć nieco więcej w głowie, żeby go zrozumieć; dzieci... Uwielbiam

ocenił(a) film na 8
sylwia_ami_2

Proszę o nie wyzywanie nikogo od dzieci.Zgadzam się z kolegą CityOnline film jest baaardzo słaby.Oglądałem wiele polskich komedii a ta nie powiem nie jest głupia aż tak jak np. Gulczas ale trzeba powiedzieć że jej poziom intelektualny jest bardzo niski. Dziękuje dobranoc.

ocenił(a) film na 1
bisban

Co prawda, to prawda.

ocenił(a) film na 8
bisban

"Proszę o nie wyzywanie nikogo od dzieci." co za hit :D

ocenił(a) film na 8
bisban

Co ty nie powiesz, to wymień mi inteligentne komedie skoro jesteś taki cwany....I niby czemu sytuujesz TESTOSTERON niemalże obok Gulczasa (CO TO w ogóle za porównanie?!) Z ciebie taki znawca komedii jak z mojej babci strażak... Z resztą jak komedia może być w pełni "inteligentna", zastanów się nad swoją głupotą i nieodpartą chęcią pokazania jaki to z ciebie erudyta, a tak na prawdę (tu cytuję powiedzenie) jesteś CHÓJ DÓPA I KAMIENI KUPA :)
Co do testosteronu to sklada się głównie z dialogów i nie są to głupie gadki... tak że GOŃ SIĘ!

ocenił(a) film na 8
GanGstaRR

To było do mnie? Jeśli tak to nie będę z tobą dyskutował cwany kmiocie.

ocenił(a) film na 8
bisban

bo cię zgasiłem, nierozgarnięta pomywaczko :)

ocenił(a) film na 1
GanGstaRR

Myślę, że jeśli ktoś takie teksty wali, jest osobą niepełnosprawną rozumnie. Współczuje kolego, naprawdę.

ocenił(a) film na 9
bisban

ok, wy chodzcie do kina na inteligentna komedie, ale nam, rozrywkowym ludziom pozwolcie ogladac komedie proste i nieskomplikowane.
a z twojej wypowiedzi wynika, ze sam jestes baaaardzo nietolerancyjny, to jaki ten film jest pozostaw znawcom filmu, od siebie mozesz ewentualnie powiedziec, ze tobie, inteligentowi, ten film sie nie podobal.