Po Twoim porównaniu zastanawiam się czy nie powinno się momentami wprowadzać czegoś w stylu zakazów stadionowych w stylu zakazów kinowych. Zestawienie Gulczasa który jest gniotem porównywalnym do połowy obecnych produkcji polskich (tylko mnie kochaj, złoty środek to tylko przykłady polskich badziewi) do Testosteronu świadczy o tym że filmu kompletnie nie zrozumiałeś.
Jeszcze nie było filmu/serialu ktory by sie wszystkim spodobał wiec nie dyskutujcie głupio.
Chociaz w Polsce ludzie potrafią sie tylko kłócić wiec watpie ze posluchacie.
ja niestety nie jestem spokojny, zrownowazony i dojrzaly na tyle, zeby nie wkurzac sie na ludzi, ktorzy komentuja filmy tak, jakby tylko ich glos sie liczylem, to, ze wy powiecie ze film jest do dupy, a ja powiem, ze film jest fantastyczny nic nie zmieni, to, ze sie klocicie oznacza, ze jestescie zwyklymi prowokatorami. Ludzie nie mowi sie, ze ten film jest slaby, tylko ze nie przypadl wam do gustu, mi ten film bardzo sie podobal, fakty sa takie, ze widac w tym filmie bardzo dobre zdjecia i niezla gre aktorow. Muzyka jest mila dla ucha ;d trudno mi obiektywnie wypisac wady tego filmu
Na ciul przemilczeć jak ktoś ma inne zdanie, skoro można podyskutować? Od tego jest to cholerne forum i możliwość odpowiedzi, nie? Film należy wg mnie do jednej z najlepszych polskich komedii ostatnich lat. Czołówka polskich aktorów zebranych w jednym filmie, świetne teksty... no, kobietom się nie spodobają :] No i przekaz lekko stronniczy, ale kto na to patrzy? Ważna zabawa jest!
no wreszcie mogę się z kimś tu zgodzić. Gusta są różne i nie jesteśmy krytykami filmowymi z zawodu, aby móc określić czy coś jest słabe i "dno". Mi się ten film podobał, nie można mu zarzucić płytkich dialogów (a próbujecie tu niektórzy! ). Dobra komedia nie musi opierać się tylko na dowcipie sytuacyjnym...
Testosteron- Komedia w której wątkiem jest popijawa facetów. Jednemu z nich "uciekła" narzeczona sprzed ołtarza. Bezsensowne teksty typu "Niemcy mi żonę j.ebią" Już lepszą komedią jest Lejdis.
@bisban YYY. Wątkiem jest tam dyskusja na temat kobiet z perspektywy mężczyzn, faceci tam się ogólnie żalą. Impreza jest tylko przybraniem. Panowi nie warto nic pisać odnośnie filmu, bo inteligencja ma swoje widzimisię.
Komedia faktycznie odbiega od dawniejszych komedii z lat 90, 80, ale czasy się zmieniają. A zdanie osoby która sypie dziesiątkami jak stara baba ziarnem totalnie mnie żenuje.
Po raz 4 oglądnąłem* i już zrozumiałem . Uwielbiam filmy z dużą ilością słów na k! Chyba zrozumiałem ten film tylko pod tym względem. !
Jest też sztuka,którą grają w teatrze....Wiec to samo mówi za siebie:)...Za pierwszym oglądnięciem dałbym 5,za drugim,trzecim,czwartym itd ocena rosła w moich oczach...końcowa ocena to 8 z serduszkiem:)
Miałem podobnie. Za 1. razem może 6, za 2 razem 7 a teraz już nie wiem po ilu razach 9 + serduszko. Wybitna komedia wśród kinowych syfów ostatniej dekady
zgodzę się z tym Twoją opinią , jak dla mnie film jest ciekawy, aczkolwiek melancholijny, myślę, że większość facetów odnajdzie w nim jakieś odniesienie do swoich przeżyć i kontaktów z kobietami, pomijając dobrą grę aktorską rewelacyjny był dla mnie koncept z interludiami wypełnionymi muzyką w czasie których można było sobie uświadomi, jak wiele mamy cech wspólnych, choć pozornie jesteśmy różni....
plusy-aktorstwo, klimat, muzyka
minusy- kobietą się nie podoba, ale prawda jak to mówią prawda w oczy kole...:)
Niestety, pieprzysz głupoty i nie rozumiesz po prostu tego filmu. Gagi są takie że przy każdym seansie ryję ze śmiechu.
nie wiem co jest z ludzmi w tym kraju, ze "och karol2" i "lejdis" maja wyzsza ocene od tego filmu?! albo inaczej- gdzie sa ci ludzie? u mnie cala sala wyła ze smiechu. konfrontacja w rodzicami, znajomymi- wszyscy sie swietnie bawili. jest to jedna z lepszych i nie tylko polskich, ale w ogole, komedii ostatnich lat.
a ja oglądałem ten film mając 16 lat i prawie płakałem ze śmiechu ;) to nie kwestia wieku a dojrzałości do niektórych spraw ;D Jedna z lepszych polskich komedii.
Hmm 16 lat i uważasz, że ja, który mam prawie 20 czy inne osoby, które mają pewnie po 20 czy 30 lat i są tego samego zdania co ja, wg nie są dojrzałe?
Mam wrażenie,że City Online oglądała jednak ten film.Oglądła go jednak nie poprzez pryzmat jaki powinno się ooglądać komedie ale odebrała go bardzo dosłownie.A podejrzewam,że ma poglądy mocno feministyczne poczuła się nim urażona ;)Więc nie podoba jej się film tylko to co prezentuje.