Witam
Najlepszym i przynoszącym wyśmienite osiągi w ogłupianiu ludzi (którzy i tak już są głupi...) jest wyprodukowanie nisko-budżetowego filmu o huczno-kontrowersyjno-brzmiącym tytule, oraz z - jak się twierdzi - genialną obsadą (tak na marginesie, w polsce już nie ma innych aktorów?, tylko ciągle jedni i ci sami... - ale może to i lepiej, niech stara kadra się ośmiesza i robi z siebie pośmielisko).
Już od jakiegoś czasu ludzie chyba zupełnie pomylili pojęcia - komedia , głupota(totalna). No cóż, to nie film świadczy o ludzie, ale lud o filmie - w końcu filmy (tego typu) są tworzone pod publikę (jak widać, już od dawna, nie ma zbyt dużych wymagań na ową "rozrywkę"). Skoro większość twierdzi iż jest to świetna "komedia"... tylko współczuć...
Nie oglądałem, znam recenzje, widzę plakat i ośmielę się ocenić owy twór jednym słowem, które specjalnie napisze dużymi literami - DNO!!! (znaki interpunkcyjne nie wliczają się w słowo).
Jeśli oglądasz takie filmy i podobają Ci się - taki gust, prawda?
Pozdrawiam
dla ścisłości, żeby się nikt nie oburzył nie miałem na myśli recenzji z filmwebu - te są napisane wporzo ;-)
elo rafau :) fajnie , kuna chata, że tu jesteś, bo jeszcze chwilunia i czułabym się jak na saharze.. tylko ja i tony piasku... piach, suchy piach, zero wody, zero świeżości, bez perspektywy jakiejś oazy.. a Twoja postawa (jak na mój gust zdrowa) jest jakąś tam oazą dla mnie, że może jeszcze nie wszyscy są... no wiesz :)
elo! dzięki, dzięki naprawdę mi miło ;-) Moja postawa natomiast jest zdrowa i odlotova! ;-) I widzę, że Twoja również, więc jest okey - w końcu zawsze raźniej jest być samemu we dwoje ;-)
to co.. kawka?.. ;-))
PS Mamy nowego kandydata na członka naszego tutaj Komitetu Kulturalnego - patrz parę pięter wyżej.
pozdro
ano ano, na kawunię jak najbardziej przystaję :) .. se siądziemy i popatrzymy jak forum testosteronowe się rozrasta.. jest szansa, że będziemy świadkami przechylania się szali antyzwolenniczej, gdyż dostrzegam tu coraz częściej coś w rodzaju pożądanych zwrotów akcji. heheh, naród chocholi budzi się na wiosnę:) (o co do niebios rączyny składam mimo swych zapędów ku agnostycyzmowi)
pozdrawiaki łykendziaki, joł ;)
"Co ty możesz o tym wiedzieć? Panowie którzy obejrzeli ten film pewnie są zadowoleni, że ktoś wreście coś takiego stworzył! Tu nie chodzi o wątek, świat w jakichś ala różowych barwach dla idealistów... a hormonalna rzeczywistość! Dajecie się wodzić dziewczynce za nos? Litości. "... hmm...hehe, sorki, żyjemy w innych wymiarach, dziewczynko...rrraczej.. ...jooo, gites, że podobał Ci się film... zupełnie tak samo, jak większości go oglądających.. co niestety mnie nie pociesza.. ale mniejsza o to, prawda? bo przecież ja i tak nie zasługuję na duże litery, Sylwuśśś... nie ważne.. nie obchodzi mnie co tam se chcesz pod moim adresem smarować... pozdrawiam i miłego życzę.