kapitalistyczne cwaniaki chciały wykołować prawdziwego twórcę gry, Rosjanina Pażytnowa i zbić majątek na nie swoim wynalazku. A jaką historię opowiadają Amerykanie? Jak wynika z opisu (bo filmu jeszcze nie widziałem), jest to opowieść o amerykańskim sprzedawcy, który "ODKRYŁ" Tetris (sic!) ,a potem, gdy "próbuje zaprezentować SWOJĄ grę na świecie, zderza się z niebezpiecznymi kłamstwami i korupcją po drugiej stronie żelaznej kurtyny."
A jakże, przecież ciemna strona mocy od dawna jest obsadzona i inaczej być nie może...
Dokładnie próbuje zaprezentować "SWOJĄ" gre :) Nie wiem czy oglądać czy dać sobie spokój jak sam opis zakłamuje wszystko to czy jest sens się bić z myślami?
Myślę, że zawsze jest sens wyrobić sobie własny osąd na podstawie oryginału, niż polegać na czyimś, zwłaszcza, że opisy na Filmwebie zwykle tworzą niedouczeni ignoranci.
Co ciekawe widziałem już film o tej tematyce albo co najmniej odcinek serialu tylko za diabeła już nie pamiętam jak się nazywał
filmu jeszcze nie oglądałem :D no ja właśnie skończyłem :D oglądnij i mi odpisz :D
to jest zawsze piękne :D kapitalistyczne cwaniaki :D wiesz, im bardziej patrzę na zachód tym bardziej wschodni zmysł do interesów wydaje się coraz bardziej kiepski :D patrz na rosję i ich wspaniały komunizm, który rozpeerdolił gospodarczo pół europy a teraz rospeerdala pół bogu ducha winnego państwa Ukrainy. Jak tak patrzę na tfu... rosję... to wybrał bym z rosji takie wisienki jak Pażytnow a resztę zrównał atomem do metra wgłąb ziemi...... taaa... kapitalistyczne cwaniaki :D hahahaha :D
A ja, jak słucham takich tfu...mędrków, tak doskonale "rozumiejących" zjawiska, które się wokół nich dzieją i dyszących nienawiścią do tego, czego nie rozumieją, to tracę wiarę w ludzkość i chęć do dyskusji.
Jak zwykle kocham takich jak ty bez jakichkolwiek argumentów :D czego nie rozumiesz w tym, że jeden kraj atakuje drugi? Że przez przynajmniej pokolenie ZSRR rujnowało swoją "gospodarką" pół europy? Jakież to wielkie zjawiska się dzieją wokół mnie, których to nie rozumiem. Wyjaśnij mi je o Ty oświecony. A jak nie masz żadnych argumentów tylko brandzlujesz się do swoich postów bez treści i sensu... to zapraszam wypeerdalać...
Dyskusja z głupkiem jest bezsensowna, a z chamskim głupkiem tym bardziej. Mam lepsze rzeczy do roboty.
Chcą należeć do Rosji :D aaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha haahahhaahah :D jakby chcieli, to by nie walczyli z nimi tylko przyjmowali z otwartymi ramionami :D a jakoś tego nie widzę :D aaahahahahaahahahahahahahahahaha :D
zachod ukrainy WALCZY Z rosja, nie wschod , debilu!JA mowie donbasie, mariupolu, doniecku, krymie..wez się puknij debilu..Tam ludzie chcą należec do rosji, czy ci sie to podoba czy nie!
Na razie to ty zdajesz się niewiele rozumieć z tej rzeczywistości. Za młody pewnie jesteś, żeby pamiętać komunę i co z ludźmi robiła, więc skaczesz jak głupek i krzyczysz o kapitalistycznych wyzyskiwaczach. Pokolenie x zrozumiem jeszcze - oni tej komuny w ogóle nie liznęli, więc mieszają im w głowach takie cwaniaczki jak ty. I tak, napadanie na drugie państwo, i mordowanie jego obywateli nie mieści się w cywilizowanych kryteriach polityki międzynarodowej. I nie wyskakuj mi z Wietnamem Irakiem i Afganistanem - rozmawiamy o Rosji.
Aha, no tak, po co wyskakiwać z Irakiem, czy Wietnamem, przecież Kali ukraść krowę to dobry uczynek, a Kalemu, to zły, słusznie, to filozofia takich jak ty, którzy wszystko wiedzą i rozumieją.
Gdyby to USA napadło na Ukrainę, jak na Irak, to byśmy wtedy pomagali nie napadniętemu, tylko okupantowi i tłumaczyli, że to nie żadna wojna, tylko misja stabilizacyjna i wprowadzanie demokracji...
W "komunie" przeżyłem zapewne więcej lat niż ty, i wiem jak było, dlatego nie nabieram się na propagandę uprawianą przez różne Instytuty zakłamywania historii, które właśnie mieszają w głowach tym, których wtedy nie było na świecie.
Ale zapewne, skoro chybiłeś całkowicie z moim wiekiem i teorią, że jestem zbyt młody, by wiedzieć co było za komuny, to teraz w twojej łepetynie zapewne wylęgnie się następna teoria, że jestem starym komuchem, esbekiem, albo byłym milicjantem... Śmiało, snuj teorie, będą tak samo bliskie prawdy jak wszystko inne, co napisałeś. Wyjdziesz na jeszcze większego głupka ;-)
Aha, czyli nie jesteś z pokolenia, które wynosi ustrój pod niebiosa, bo jest niedouczone... doświadczyłeś na własnej skórze mówisz? Znaczy co, rodzice byli w partii, w domu były pomarańcze i może nawet wczasy w Bułgarii, starzy mieli stołki, mieliście M3 z przydziału i Zastavę? No bogactwo i dobrobyt. Co z tego, że w klatce. To się nie dziwię, że wlazłbyś w dupę ruskim byle tylko móc do tego wrócić. Jak ruscy się wynieśli to rodzice stracili przywileje, co?
Tylko zauważ jeden drobny szczegół - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a ty najwyraźniej oglądałeś PRLowską rzeczywistość siedząc na kolanach ustawionego tatusia. A wiesz komu się powodziło za komuny? wiesz, wiesz, bo przecież, jak sam piszesz, żyłeś w niej. Tylko ku*wom i złodziejom (z legitymacją partyjną łapałeś się od razu na jedno i drugie. i tak, tak, nie ty, aż taki stary nie jesteś), reszta wegetowała w szarzyźnie i niepewności, mimo tego że każdy miał pracę.
I nie wysilaj się z teoriami, że nie wiem jak było - świetnie wiem, tylko dla odmiany wychowałam sie w domu, w którym nikt się sku*wił i miałam szczęście trafić nie tylko na wiernych partii nauczycieli. Jak większość w tamtych szarych i siermiężnych czasach nie miałam tego wątpliwego przywileju oglądania świata przez różowe okulary rozdawane "wybrańcom".
Widzę, że trafił się niezły troll, na dodatek jakiś niezrównoważony psychicznie i chamski. Przykro mi cię rozczarować, ale ani jeden twój domysł nie nie jest nawet bliski prawdy. Ale konfabuluj sobie dalej, jak to kiedyś mówili, papier jest cierpliwy, a idiotów nie sieją, sami rosną. Dyskusja z takim bezmózgiem obraża moją inteligencję, więc sorry, nie będę ci dostarczał karmy. Pisz sobie o braku argumentów i wymyślaj kolejne teorie na mój temat. Naprawdę jest mi to obojętne.
beton, który jest tak zaimpregnowany na wiedzę, że nie ma sensu nawet próbować kruszyć. To koleś z tych, którzy mają odpowiedzi na każdy argument w liście pozycji wyboru i klikają w nią sobie losowo nie czytając nawet na co odpowiadają.
chcesz się pośmiać, wyszukaj następujące kanały na Youtube:
Real World
Pseudoideoland
Królewska TV
... a jak chcesz pociągnąć temat betonu wejdź na Szuropedię...
nie, nie. to po pierwsze nie jest śmieszne tylko straszne. Ludzie ziejący taką nienawiścią są toksyczni. I jednocześnie cholernie nieszczęśliwi. Nie chcę, żeby mnie ta toksyczna nienawiść oblepiała, ale też nie chcę (i każdemu myślącemu odradzam) dawać się wciągać w tę spiralę wzajemnej pogardy. Chociaż jak widać, nie jest to proste ;) czasami ani się obejrzysz i wciąga cię jak szprychy nogawkę. I trzeba się zatrzymać, wyplątać portki spomiędzy szprych i jechać dalej.
Co zamierzam właśnie uczynić i tobie radzę to samo. Tu zrobił się obrzydliwy klimat.
można też po prostu nabijać się z takich i mieć z tego rozrywkę :D serio, polecam te konta na YT, które poleciłem :D
taaak... na takiej retoryce mamy budować cywilizację :D hahahahaha :D
tępa peezda z ciebie :D
budowac cywilizacje z ukraina hahahhahano wracamy do PRL , dzieki takim kmiotom jak ty i ukrainie . Twoi ukraincy mówią, ze krakow to UKRAINSKIE miasto a Polska zostala zalozona przez nich.
a chooj mnie obchodzi czyje... byle nie rosyjskie :D widzisz, tu chodzi zeebie o mentalność. Moja Świętej Pamięci babcia mówiła, że wolała jak ich teren okupowali Niemcy niż rosjanie podczas wojny. Rosjanie mówiła - dzicz...
ale ukraina to tak jak rosja kretynie to jeden naród !!!...i SA NAM WINNI PIENIADZE za zagrabienie mienia i majatków Polaków!!! Wiesz ze placimy pierd... zydom ODSZKODOWANIA!!! Poczytaj sobie 447ACT , od 2019 roku pieprzone zydy w ameryce podpisaly ustawe 447 , obcy kraj w naszym imieniu kaze nam płacic Izraelowi !!!nazisci wybili zydów ktorzy zostawili tu majątek a my polacy teraz musimy ichspłacać !ludobójcy z ukrainy OSOBIŚĆE WYRZNELI NASZYCH , co co przezyli uciekli i wszystko zostawili , a ukry zagarnęli jak przestępcy! A my im teraz dajemy miliardy i pomagamy!! Powinno być odwrotnie, to oni nas powinni splacac!!!
Jak by był jeden naród to by nie szukali niezależności chociażby od ZSRR kretynie. A co do tych żydów... linki do potwierdzających to dokumentów albo chociaż do artykułów to opisujących poproszę. Pisać to sobie możesz kootasy na ścianie kibla. Dowody poproszę. Skąd masz takie informacje.
a czy ty wiesz dziecko, ze w tej komunie rzadzili ukraincy? Breżniew był czystym ukrem, gorbaczem poł ukrem ,pół rosjaninem...to dlatego w komunie nikt nigdy nie rozilczył wolynia!
ale się nawymieniałaś - breżniew i breżniew a potem pół breżniewa gorbaczow. No to faktycznie KSU
weź się rozpędź i walnij głową w coś twardego, może uda się ocucić tę jedną szarą komórkę co się rzuca w agonii
Niedobrze się robi od czytania takich wyrzygów ociekających nienawiścią.
Pożyłbyś trochę, kacapski pachołku, w tym swoim wymarzonym ustroju to inaczej byś śpiewał. Kiedyś sądziłam, że jak wymrą wielbiciele ustroju, dawni jego beneficjenci, to skończy się nie tylko miłość do tej zarazy ale i ona zniknie. Niestety ciągle rodzą się głupki, którzy nie potrafią wyciągać wniosków z historii, bo wydaje im się, że wiedzą i potrafią lepiej.
W tym kraju nigdy nie będzie lepiej, bo ciągle rodzą się nowe g.łupki, jak ty, którym łatwo prać mózgi przez różne ipeeny, pi.siory i ku.r.wizje...
A wnioskujesz to z czego? Z tego że tak bardzo się różnimy, bo w PRLu nie wychowały mnie komunistyczne włazidupy tak jak ciebie? Czy z tego że komunizm, tak samo jak faszyzm to były ustroje zbrodnicze i należy raz na zawsze zakończyć te prosowieckie westchnienia. A PIS z tym swoim socjalem rozdawanym lekką ręką i otwarrtym nepotyzmem to partia na wskroś lewicowa, więc idealna dla takich jak ty płaczących po PRLu
hahahahahahahaha :D jakim, ty tępa, peerdolona peezdo, faszyzmem? Podaj przykład :D :D hahahahahahahaha :D
A gdzie ja cokolwiek pisałAM o Ukrainie?
Wy jesteście tak zafokusowani na jednym (WROGOWIE! WSZĘDZIE SAMI WROGOWIE!), że wam mózgi zlasowało.
Powiem ci szczerze, dla mnie do 1989 wszyscy za wschodnią granicą byli ruskimi, jako dziecko nie wnikałam w to, że sowiecki sojuz to zlepek odrębnych państw/narodowości. I dzisiaj mam w 4 literach, jaka nacja w tych ruskich mundurach u nas stacjonowała. To tak tytułem rozjaśnienia, żeby ci żyłka nie pękła od tego zacietrzewienia. A teraz kto na kogo napadł? Ci źli Ukraińcy ruskim dzieci zabijają? Czy rosjanom zamarzyła się znowu wielka Rosja? Weź ty się ogarnij gamoniu z tym faszyzmem. Bo to ty ze wschodem go łączysz, ja tylko napisalam ze oba te ustroje są zbrodnicze - a wy jakbyście mogli tobyście putinowi w dupę wleźli bez poślizgu. Ale po co? W imię czego?
Odpadam z tej "dyskusji", z kacapskimi podnóżkami nie ma o czym rozmawiać.
Kto kogo napadł? a nato napadło na jugoslawie i co ? i tez tak przezywalas jak mrowka okres? Obama zabijał syryskie dzieci , niszczyl szkoly i szpitale a dostal pokojową nagrode nobla ..Putin wszedł na ukriane, bo ukraina bombardowala donieck od kilku lat , zginelo w sumie 13 tys ludzi, radze obejrzec dokument Anny Laure Bonnel DONBASS z 2016 roku, kamerzysta zostal zabity tak a propo bo ukry przeciez nie mają nic do ukrycia. Mam nadzieję też , ze znasz wypowiedzi Bidena , o tym jak sprowokować wojne z rosja.
uwazasz , ze jak jesteś banderowskim pachołkiem , to jesteś lepszy?Tym twoim ustrojem ktory wspominasz zarządzały ukry w zwiazku radzieckim
Kapitalistyczne cwaniaki? A dlaczego akurat akcent na to że są akurat kapitalistyczne? Socjalistyczne cwaniaki są lepsze albo mniej cwani czy jak? Co za PRL-owska retoryka?
Co za PRL-owska retoryka? Kapitalistycze cwaniaki? To są cwaniaki socjalistyczne i kapitalistycze? Socjalistyczne są lepsze czy jak? Czy mniej cwani? Nasłuchaleś się kolego ruskich trolli, siedzisz w ciepełku w kapitalistycznej Europie i wygadujesz bezmyślnie bzdury. Nie chcesz kapitalizmu? No to proszę bardzo - na Wschód. Rosja, Białoruś - tam cię socjaliści i komuniści przygarną i się ucieszą. Tylko nie wiadomo czy ucieszysz się ty.