The Beatles

A Hard Day's Night
1964
7,8 5,5 tys. ocen
7,8 10 1 5537
6,3 9 krytyków
The Beatles
powrót do forum filmu The Beatles

Zaskoczyło mnie, że ten film dostępny jest w Polsce! Wydanie DVD nie oferuje, co prawda polskich napisów a i cena (ok.100zł) jest dość przerażająca, ale warto, warto, warto! Cudowne!!!

Kaileena_Farah

marze o tym filmie od dawna :( wydałabym każdą cenę- ale jak nie ma napisów to raczej mi nic nie da, za słabo znam angielski.. (na youtube jest ten cały film w częściach! tylko właśnie- bez napisów oczywiście ;/)

Dzisiaj mi się śniło ze ten film jest w tv... Takie moje marzenia.. :D

Pin_up_Margolcia

Ha. W telewizji...
Mój tata opowiadał mi ostatnio, że parę lat temu na 'jedynce' leciały wszystkie cztery: A Hard Day's Night, Help, Magical Mystery Tour i Yellow Submarine. Niestety z lektorem...

Co do wydania DVD jeszcze: jest niemieckie, a mi lektor niemiecki nic nie da xD Dobrze, że sam film pozostawiono z oryginalną ścieżką dźwiękową. Angielski rozumiem na tyle, że mogłabym sobie z nim bez trudu poradzić. Obejrzałam całe Help! na youtubie bez problemu, a do A Hard... nie miałam sumienia ;) Nie wiem dlaczego, ale chcę mieć ten film KONIECZNIE na własność i koniec! (dobra... chcę mieć wszystkie, ale to wymaga czasu).

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Kaileena_Farah

Ile bym dała za to, żeby znów puścili to w telewizji.. :(

Mala_26

to to ;-)? http://pl.youtube.com/watch?v=XkKra3_pfBY

Adziata0

tak to to.

MARZĘ O TYM BY PUŚCILI TO W TELEWIZJI.

ocenił(a) film na 10
Pin_up_Margolcia

a zainteresowało mnie: kiedy były w telewizji te filmy? :)

Ciska

pewnie dawno ;/ pewnie nie za mojego życia.. ;/

Pin_up_Margolcia

Mój ojciec twierdził, że nie dalej, jak cztery, pięć lat temu, więc nie tak znowu dawno... Hmmm... może jeszcze kiedyś ktoś wpadnie na pomysł przypomnienia ich. Może przy którejś "okrągłej" rocznicy śmierci Lennona?... Nie mam pojęcia. Mam nadzieję, że się doczekamy.

Kaileena_Farah

och a ja obejrzałam. Koleżanka mi pożyczyła, kupione na jakimś bazarze, nagrane na płytę, właśnie jakby z tv. Z <o matko> takim dawnym znaczkiem trójki. tzn jakieś takie K lub R z koroną, czy coś.

Z napisami polskimi xD

BOSKI FILM xD