5,1 1,8 tys. ocen
5,1 10 1 1849
5,0 3 krytyków
The Borderlands
powrót do forum filmu The Borderlands

Czacha dymi

użytkownik usunięty

nie wiem skąd tu kużwa taka ocena sie wzieła , ale Ci co oceniali ten film to oczy chyba mają w dupie .. film totalne dno , kilo mułu i wodorosty , półtorej godziny wyjęte z życia ... omijać szerokim łukiem , chyba że chcecie usnąć to polecam , pzdr

To czemu ty tego nie ocenisz ,srednia zapewne sie obnizy .

ocenił(a) film na 7

Hmm uważam, że film jest ciekawy i nieprzewidywalny, nie jest sztampowy, a końcówka zaskakuje.

ignis84

no właśnie film jest ok ale ta końcówka troszeczkę mnie zawiodła...ale klimat jest

ocenił(a) film na 6
paulo30

Wszyscy na zakończenie narzekają... Nie rozumiem, dlaczego. Czemu Ci się nie podobało?

Garfieldowa

myślałem, że zakończenie będzie bardziej "satanistyczne", a oni giną w gardzieli demona... no nie bardzo jak dla mnie to...

ocenił(a) film na 6
paulo30

Czyli po prostu nie złożyło Ci się to w logiczną całość, nie pasowało do tego, czego się spodziewałeś. Dobrze zrozumiałam? Jeśli tak, to może być to też zaleta tego filmu. Myślę, że może trudno było twórcom "zmaterializować' tego demona (chodzi mi o to, ze musieli go jakoś pokazać) i stąd taki pomysł na zakończenie.

Garfieldowa

właśnie wg mnie lepiej byłoby gdyby go nawet nie pokazali tego naszego demonka ;) po prostu nie spodziewałem się takiego zakończenia, że bohaterzy skończą tak jak skończyli...tak lekko groteskowo. wiem, że są gusta i guściki ale sam chciałbym zobaczyć coś innego...