Temat nawet ciekawy, ale...
Chyba większość z nas ma swoich ulubionych aktorów jak i tych mniej lubianych. Cameron Diaz zalicza się u mnie ,niestety, do trzeciej kategorii - aktorów/aktorek których nie trawię. Każdy z nią film staram omijać się duuuuuuużym łukiem. Tak będzie i z tym filmem.
Najzwyczajniej na świecie po prostu nie mogę na nią patrzeć :(
cały czas widziałem ją w branży durna blondynka amerykańska podkreślam amerykańska bo amreykanie to naród tępych debili zacofanych
ameryka to dno a ona to mi utożsamia dlaczego ?? bo zero własnego wkładu aktorskiego niby aktorskiego bo myśli że nazwisko wystarczy a hehe nie niestety nie europa i reszta świata dościgła juz dawno ameryka i czas na nas przyszedł
Film jest słaby, ale gra Cameron Diaz to już po prostu dno!!! Zdecydowanie należy sie Złota Malina!!Ten jej cierpiący wyraz twarzy po prostu mnie rozkłada na części. Właśnie oglądam ten film i chce mi się najzwyczajniej śmiać. Dialogi powalają, Diaz po prostu rozbraja i ten żenujący scenariusz. Nie wiem czy dotrwam do końca. Co za gniot!
W zupełności się zgadzam !właśnie obejrzałam ten film ..z każdą sekundą było mi coraz trudniej dotrwać do końca ..jednak Cameron po prostu 'wymiata' i nie chciałam tego przegapić ;) a koniec filmu ..jest taki zaskakujący ,że nikt by się tego chyba nie spodziewał ..Złota Malinka się należy ..jak mało komu ;)
:) Moim zdaniem kiepski film ponieważ:
1. Amerykański
2. Nierealny
3. Dużo błędów logicznych
4. Nierealny
5. Naiwny
6. Zakończenie bez przesłania - no chyba że kobieca ciekawość jest karana śmiercią - bezsens - tanie kino