5,3 30 tys. ocen
5,3 10 1 29533
5,2 13 krytyków
The Box. Pułapka
powrót do forum filmu The Box. Pułapka

Mimo momentów nudnych i przesadzonych końcówka świetna, zupełnie mnie zaskoczyła. Cameron Diaz świetnie sprawila sie w roli dramatyczno - thirrelowej. Film zupełnie inny. Ale najwieksza wadą jest zbyt duża wielowątkowość co sprawia że jest troche cięzki. Ogołem morał filmu bardzo trany i niestety prawdziwy. W tych czasach każdy patrzy a swoje. Liczy sie tylko kasa. 8/10

użytkownik usunięty
urson1

Wielowątkowość może trochę ciężkawa ale motyw z UFO czy jak by to nazwać jest przesadzony. Pomysł na film jest genialny ale spodziewałem się psychologicznego thrilleru a nie Sci-Fi. Gdy by zrobili z tego thriller psychologiczny był by o niebo lepszy a tak to wyszło komercyjne gówno którego w pewnym momencie odechciało mi się oglądać. Mimo iż końcówka jest dobra to i tak zostaje niesmak motywu Sci-Fi ktory jest śmieszny. No ale to tylko moje odczucia.... 3/10

3/10 to troche przesada.

ocenił(a) film na 9
urson1

Każdy kto zna wcześniejsze filmy Kellego wiedział z góry że w tym też będą elementy Sci-Fi, a wielowątkowośc to plus nie minus. Ten film to dla mnie połączenie Zagubionej Autostrady z Donnie Darko. Polecam!