5,3 30 tys. ocen
5,3 10 1 29533
5,2 13 krytyków
The Box. Pułapka
powrót do forum filmu The Box. Pułapka

Witam!

Obejrzałam film zachęcona świetnym trailerem,jednakże wielu scen z trailera nie zostało pokazanych w filmie, m.in. para głównych bohaterów stojąca w białym pomieszczeniu naciskająca guzik, lub gdy główny bohater chowa się przed policją.Zauważył ktoś że tych scen nie ma w filmie? Uważam że to dość dziwne aby dać sceny do zwiastunu a z filmu je wyciąć.

PoeticDreams

hmm najwidoczniej coś ci się przewidziało trailer jest doskonale zmontowany tym bardziej po oglądnieciu filmu człowiek odnosi wrażenie że oglądnoł całkiem inna wersje, niestety to tylko złudzenie..

emm79

Gdzie jest wiec scena w ktrej bohaterowie stoja w bialym pomieszczeniu i Anrthur naciska guzik?Albo scena jakiejs strzelaniny zdaje sie,oraz jak Arthur chowa sie przed policja?

Nie ma tych scen,ludzie na youtube pod trailerem tez pisza ze zostaly wyciete.Nie moglam przeoczyc tylu scen zwlaszcza ze na nie czekalam.

ocenił(a) film na 6
PoeticDreams

Obejrzałem zwiastun zaraz po zakończeniu filmu i ... Masz rację !!
W zwiastunie są bardzo interesujące sceny których nie ma w filmie ! Większość dzieje się chyba w tajnej bazie.

Sami się przekonajcie:

http://www.youtube.com/watch?v=LVK-hVGqCpo ( sprawdźcie 1:35 w zwiastunie )

ocenił(a) film na 6
PoeticDreams

zadna nowosc. Nie pierwszy taki przypadek i nie ostatni. Poki co sie nie wypowiadam.

ocenił(a) film na 7
shamar

cóż, Donnie Darko też wyszedł najpierw pocięty, potem dane było nam jednak zachwycić się wersją reżyserską, może i tak będzie w przypadku tego filmu... który mimo nieprzychylnych mu opinii jest całkiem dobry na zimowy wieczór... Matheson stworzył znakomite "I am legend", teraz dzięki Kelly'emu zainteresuję się i jego "button, button", z chęcią poznam oryginalną historię.

ocenił(a) film na 6
G_R_Z_3_C_II_U

rowniez mam nadzieje na rezyserska wersje !! Doniego Darko tylko taka
obejrzałem i uwazam film za jeden z najlepszych jakie widziałem. Cos mi sie
wydaje ze ten za bardzo studia pocieli...

PoeticDreams

A ja powiem tylko tyle, że należy dziękować panu Kelly'emu że oszczędził nam dodatkowych kilkunastu minut tej głupoty :P