PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683482}
6,0 8,2 tys. ocen
6,0 10 1 8230
5,6 7 krytyków
The Den
powrót do forum filmu The Den

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Mało prawdopodobne !Wszyscy są do namierzenia ...,ten z workiem musiał by się rozdwoić lub roztroić ... Ogólnie to ble,ble,ble ...

ocenił(a) film na 1
con_desiros

Też uważam ,że troche sciemniony no bo jak jedna kobieta mogła sobie poradzić z 2 mordercami 2 razy większymi od niej a w sumie to z 3 bo jednego zabiła w domu.

ocenił(a) film na 5
Violetta_Stosel

Fakt, to już pojechane

ocenił(a) film na 8
Violetta_Stosel

No dobra, trochę przesadzili z tymi 3 osobami, ale z drugiej strony, mamy w trakcie filmu info że laska biega (podczas rozmowy z siostrą biegnie w parku). Jest więc wysportowana i w formie, zresztą widać to też po jej ciele. Założę się też że Ci kolesie/laski w maskach nie są pierwszej klasy sportowcami (ten/ta którego morduje pod koniec, w swojej "celi" jest gruby/gruba). Można założyć że jej zwinność i niedocenienie przez przeciwników działa na jej korzyść...

Generalnie mi się film bardzo podobał. Takie Paranormal Activity ale w realnym świecie ;)

ocenił(a) film na 1
MidnightBitch

Ok. Gdyby zabiła jednego faceta to rozumiem ale ona zabiła 3. I nie wierze ,że policja jest taka tempa ,że mają morderce w składzie i nigdy tego nie zauważyli.

ocenił(a) film na 8
Violetta_Stosel

A to akurat częsty myk w filmach i chyba już do tego przywykłem, bo nie zwróciłem nawet uwagi ;P

con_desiros

A od kiedy to horrory są takie prawdopodobne i wszystko zawsze układa się w jedną logiczną całość?

ocenił(a) film na 8
con_desiros

Bo on nie był jeden... jakbyś obejrzał/ła film do końca to byś wiedział/ła...