PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=780335}
4,8 373  oceny
4,8 10 1 373
6,0 2 krytyków
The Gateway
powrót do forum filmu The Gateway

Niestety, ale ktoś nie przemyślał dokładnie pomysłu i wyszły straszne głupoty. Alogiczność fabuły jest zdumiewająca i porażająca. Mamy tu też piorunujący pilot od telewizora, żenada. No i te DZIECI, które trzeba odwozić i pilnować. Dodałem punkt za grę McKenzie.

Paraves

Nie wiem jakie ty tu widzisz cytuje "ale ktoś nie przemyślał dokładnie pomysłu"
150 lat temu jak byś zobaczył np. Telewizor ??? powiedział byś że to czary !!!
np Telefon komórkowy 200 lat temu ??? albo użył bomby Atomowej 200 lat temu !!!
Kolejna twoja Piramidalna BZDURA !!!
Cytuje "Mamy tu też piorunujący pilot od telewizora, żenada"
A to co jak nie przypominający Telefon Paralizator !!!!
paralizator-zap-1-milion-woltow-telefon-elektryczny-p21
Kolejne Szminka do ust Paralizator !!!
paralizator-z-latarka-w-formie-szminki-maly-rozmiar-mocny-lukow-2-062e3e-nr23477 447
Moc zależy tylko od akumulatora i ładunku jaki ma wyzwolić !!!
Więc w czym widzisz Problem ??? Kształt kolor czy materiał nawet u nas teraz bez SF jest dowolny jaki chcesz !!!
Co do dzieci. Jak byś wiedział że do twojego domu przyjdzie morderca gwałciciel lub złodziej to co dzieci byś zostawił same niech się martwią ??? A uczył byś pływać wrzucając do wody na środku oceanu ???
Twoje przemyślenia i Argumenty są kompletnie do bani !!! Najpierw sam przemyśl co piszesz a potem krytykuj i podawaj sam przemyślane argumenty.

Paraves

Nie można tu na stronie wklejać linków do stron więc podałem ci same nazwy !!!
Sposób znalezienie jak był by dla ciebie problem umysłowy ze znalezieniem to podaje.
zaznaczasz np. cały tekst aby był podkreślony na niebiesko klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz Szukaj z Goodle

paralizator-z-latarka-w-formie-szminki-maly-rozmiar-mocny-lu kow-2-062e3e-nr23477447

To samo z poniższym produktem

paralizator-z-latarka-w-formie-szminki-maly-rozmiar-mocny-lu kow-2-062e3e-nr23477447

Xmario11

Nie wiem kim jesteś ani ile masz lat, ale masz najwyraźniej duże problemy z interpretacją tego co napisane. Możesz mieć nawet paralizator w małym palcu, tyle że nie o to tu chodzi. Jak już nauczysz się czytać "ze zrozumieniem" to "pogadamy". Nie pisz więcej, szkoda czasu. Bez odbioru.