PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483697}
3,5 209  ocen
3,5 10 1 209
The Graves
powrót do forum filmu The Graves

Ofiary powoli idą, morderca kuje stal, oni wciąż idą, on wciąż wykuwa, oni dalej idą, on dalej wykuwa, oni za daleko nie przeszli, on też niezbyt dużo wykuł, więc oni jeszcze trochę idą, a on jeszcze kilka razy uderzy młotkiem...

Dżizzzz...kto to obmyślał?

A dalej - koleś ucieka przed mordercą i biadoli, dlaczego jego to spotkało, a morderca, który idzie tempem żółwia, oczywiście dogania swoją ofiarę. Co ciekawe choć szedł dokładnie po śladach ofiary to zachodzi ją od tyłu, mimo, że powinien ją zajść od przodu (logika).

No więc to są pierwsze 2 minuty filmu.

Później mamy nieznacznie lepsze rozwinięcie fabularne - 2 laski wyruszają w podróż i trafiają do małego miasteczka skąd mieszkańcy wysyłają je do Wymarłego Miasta Czaszek, w którym podobno straszy. Oczywiście laski się tam pchają i robi się nieciekawie.

Plus za muzykę.

Lady_of_the_Rings

"Co ciekawe choć szedł dokładnie po śladach ofiary to zachodzi ją od tyłu, mimo, że powinien ją zajść od przodu (logika)."

troche pokrętna ta Twoja logika :P gdyż idąc za kimś po jego śladach nie masz możliwości zajscia go od przodu :P widać, że jesteś kobietą i nie wiesz nawet gdzie prawa a gdzie lewa ;) brak wam inteligencji przestrzennej, dlatego nie umiecie jeździć samochodem:P sorry xD

ocenił(a) film na 2
Dybal

Może niezbyt sensownie sformuowałam myśl, ale każdy, kto oglądał film zrozumie moje spostrzeżenie. Ale pozwolę to sobie tobie wytłumaczyć, aby usunąć wszelkie niejasności ;P.

Owszem, jeżeli idziesz po czyichś śladach to zajdziesz kogoś od tyłu, to jasne, ale skoro postać się odwraca przodem do śladów, po których szła, to ktoś kto ją goni zachodzi ją od przodu, a nie od tyłu.

A to twoje rozumowanie jest, jak widać, niestety, błędne. Na następny raz proponuję uważniej oglądać film, ja się postaram pisać zrozumialej :].

P.S. Doskonale odróżniam prawą stronę od lewej, a samochodem nie jeżdżę.

Lady_of_the_Rings

żartowałem przecież ;) i zacytowałem moją dziewczyne tylko:P filmu nie oglądałęm, mam dopiero zamiar:)