PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726896}
5,1 2,2 tys. ocen
5,1 10 1 2163
4,0 6 krytyków
The Houses October Built
powrót do forum filmu The Houses October Built

pomimo rożnych opinii, poczekam i zobaczę, lubię taka tematykę wiec mi możne się spodobać, ale zobaczymy

ocenił(a) film na 8
floster79

myślę, że poczekać warto, bo naprawdę niezły film

granattowy

takie gadki to ja lubie, bo z tego co słyszałem to podobno nie za ciekawy, ale nigdy sie nie kieruje opinia innych, wole sam zobaczyc, a widziales juz moze z napisami ?

ocenił(a) film na 8
floster79

bez napisów, ale język jako taki bardzo prosty, także z tym na luzie
a czy nie za ciekawy. ja z dużym sceptycyzmem oglądałem. tam się nie dzieje jakoś tak z nagła wszystko/ na gwałt i tak, że w oczach skacze. Nudy też nie ma. zależy co lubisz w filmie. Jest dużo psychodelii. bardzo wielu freaków i takich stereotypowo strasznych postaci, tylko nieźle użytych, że tak powiem. mnie wkręciło to, co siedzi w tych ludziach, którzy tak lubią straszyć... to jest hardcore myślę

granattowy

i to mi wystarczy :)

ocenił(a) film na 8
floster79

a to się cieszę, że mogłem pomóc! ;) ja jako, że postanowiłem poszerzyć horyzonty horrorystyczne bardzo chcę The Blackburn zobaczyć ;)) wydaje się mieć niezły klimat

ocenił(a) film na 3
granattowy

The Blacburn strasznie mnie zawiódł. Jestem świeżo po seansie i po tym filmie zostało mi tylko jedne wielkie rozczarowanie. Niby horror taki jak lubie, czyli banał. grupka przyjaciół, dużo krwi... ale jednak zabrakło tam czegoś. No i słabo nagrany, najtańszą kamerą chyba jaka była .. xD

floster79

Floster79 oglądałeś już z napisami może ?

martyna_horbaczek

niestety nie ileż idzie czekać hehe, zona mi tłumaczyła, ale tak jak pisze kolega wyżej, podstawy wystarcza żeby go zobaczyć ;)

ocenił(a) film na 1
floster79

Ten film to krajoznawczy smiec, w ktorym nic sie nie dzieje.

Wlacz sobie kanal National Geographic, efekt koncowy bedzie taki sam.