pomimo rożnych opinii, poczekam i zobaczę, lubię taka tematykę wiec mi możne się spodobać, ale zobaczymy
takie gadki to ja lubie, bo z tego co słyszałem to podobno nie za ciekawy, ale nigdy sie nie kieruje opinia innych, wole sam zobaczyc, a widziales juz moze z napisami ?
bez napisów, ale język jako taki bardzo prosty, także z tym na luzie
a czy nie za ciekawy. ja z dużym sceptycyzmem oglądałem. tam się nie dzieje jakoś tak z nagła wszystko/ na gwałt i tak, że w oczach skacze. Nudy też nie ma. zależy co lubisz w filmie. Jest dużo psychodelii. bardzo wielu freaków i takich stereotypowo strasznych postaci, tylko nieźle użytych, że tak powiem. mnie wkręciło to, co siedzi w tych ludziach, którzy tak lubią straszyć... to jest hardcore myślę
a to się cieszę, że mogłem pomóc! ;) ja jako, że postanowiłem poszerzyć horyzonty horrorystyczne bardzo chcę The Blackburn zobaczyć ;)) wydaje się mieć niezły klimat
The Blacburn strasznie mnie zawiódł. Jestem świeżo po seansie i po tym filmie zostało mi tylko jedne wielkie rozczarowanie. Niby horror taki jak lubie, czyli banał. grupka przyjaciół, dużo krwi... ale jednak zabrakło tam czegoś. No i słabo nagrany, najtańszą kamerą chyba jaka była .. xD
niestety nie ileż idzie czekać hehe, zona mi tłumaczyła, ale tak jak pisze kolega wyżej, podstawy wystarcza żeby go zobaczyć ;)