5,8 256  ocen
5,8 10 1 256
The League of Gentlemen's Apocalypse
powrót do forum filmu The League of Gentlemen's Apocalypse

Pcin Dolny

ocenił(a) film na 10

League of Gentlemen's (po polsku Pcin Dolny) był w formie serialu puszczany na Wizji Jeden :)
Znakomity serial - mój ulubiony, więc i film będzie napewno super :)

fcforever

Tak GENIALNY!!! ale na Wizji Jeden najwieksza atrakcja byl POLSKI DUBBING!!!

ocenił(a) film na 10
fcforever

Jestem wilkim fanem LotG, czy ten film bedzie w polsce??

ocenił(a) film na 10
zooshe

ja mam wszystkie serie (czyli 3 :P) oraz bonusowe odcinki na kompie, polski dubbing mam jedynie na mp3 i to nie do wszystkich. Do trzeciej serii chyba nie było dubbingu :(

ocenił(a) film na 10
fcforever

tez widzialam wszystkie czesci serii (ale brakuje mi 3 serii w kolekcji) ale nie wiem nic o bonusowych odcinkach oprocz tego swiatecznego, gdzie to mozna znalezc???
pozd wszystkich fanow
"Are you a local"?

użytkownik usunięty
zooshe

Juz od jakiegos czasu probuje sciagnac moj ulubiony serial. Czy moglbys mi podac linki do stron, na ktorych jest on do pobrania, oczywiscie z polskim dubbingiem :-) a tak w ogole, to jak brzmi angielska nazwa "Pcin Dolny"?

fcforever

Czy ktos byłby atk dobry i przesłał mi jakoś te wszytkie odcinki. BŁAGAM ! Proszę o dpowiedź .

ocenił(a) film na 10
fcforever

ja szukam 3 serii i odcinkow specjalnych, gdyby ktos zechcial przegrac, oczywiscie nie za darno, bylabym niezmiernie wdzieczna, w razie czego prosze o kontakt
joannahawson@wp.pl

ocenił(a) film na 10
zooshe

wszsytkie serie + odcinki specjalne znajdziecie na eMulu :)
ja mam wszystkie :)

PS. ten świąteczny odcinek jest w dwóch wersjach z jakimś dziewnym lektorem i bez!

ocenił(a) film na 10
fcforever

dzieki wielkie za informacje ale gdybym miala mozliwosc sciagniecia z emula to bym nie pisala ze poszukuje tych czesci, a ten dziwny lektor to tak zwany spud czyli w sami tworcy na bierzaco opowiadaja o filmie
pozd

ocenił(a) film na 10
fcforever

No dobra kto mi przegra trzecia serie i odcinki specjalne, ZAPLACE!!!,, lub sie wymienie
joannahawson@wp.pl
pozd

zooshe

mam ten film i moge powiedzieć jak go zdobvyć nr 2599851 chyba :)