Nic nie słyszałem o premierze tego filmu, ale z dat premier wynika, że miała ona miejsce dawno
temu. Dlaczego właściwie nic nie wiadomo o tym filmie?
Film już został dawno nakręcony był nawet pokaz przedpremierowy. Mam nadzieje ze w polsce trafi do kin
Dziwne, że najnowszy film Roba Zombie pojawił się z takim "cichaczem", nikt o nim nie mówi, premierę miał tylko w paru krajach (nawet USA się nie doczekało!?), i nic nie zanosi się na to, aby miał pojawić się gdzie kol wiek indziej. Przecież to Rob Zombie, jeden z najpopularniejszych współczesnych amerykańskich reżyserów kina grozy, a nic nie wiadomo o jego najnowszym horrorze, który miał premierę rok temu!? Mam nadzieję, że kiedyś będzie można obejrzeć Lords of Salem w języku polskim.
Tylko były narazie pokazy przedpremierowe ;). Film ma swoja prawdziwa swiatowa premiere 19 kwietnia niby pewnie nie wliczajac polski
Oczywiście, że nie wliczając. Z jego filmów tylko "Bękarty diabła" i "Halloween" ukazało się w kinach. To wielka strata, że "Lords of Salem" prawdopodobnie nie będą dystrybuowani kinowo, zwiastun pokazuje jak bardzo widowiskowy jest to horror. Licze przynajmniej na rzetelna i prędką premiery dvd/blu-ray. W Szwecji film od razu wychodzi na dyskach - w maju...
Film powstal i mial swoja premiere chyba 19 kwietnia, teraz trzeba czekac na premiere dvd dziwne ze nic o nim nie bylo slychac, na film webie tez nie bylo wiadomosci gdyby nie facebook nie dowiedzial bym sie o nim, zapowiada sie ciekawie
W UK wyszedl na dvd wczoraj. W Szwecji 8 maja wychodzi na blu-rayu. Czekamy. Czekamy. I czekamy...
:P