PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603461}
5,2 4,2 tys. ocen
5,2 10 1 4172
5,8 13 krytyków
The Lords of Salem
powrót do forum filmu The Lords of Salem

polecam

ocenił(a) film na 10

a ja polecam,film jest super 10/10.

cosmicgoa

No wreszcie jakiś konkretny komentarz, bo reszta oczekiwała bo Robie filmu z wysmienitymi efektami komputerowymi. Ta strona, aą roi się od pseudokrytyków z gimnazjum.

ocenił(a) film na 4
tisiek

Faktycznie bardzo konkretny komentarz...twoj zreszta też. Mam dla ciebie propozycje...nie wypowiadaj sie wiecej na forach. Zreszta kiedy to Rob Zombie zastosowal w swoich filmach jakiekolwiek efekty specjalne ktore by sie wrecz wylewaly sie z ekranu, że mozna sadzic ze reszta tego oczekiwala?

arielos

Idź trolluj gdzie indziej dzieciaku. Co przerwa w gimnazjum i nie ma się co robić, krytyku?

ocenił(a) film na 4
tisiek

trolluj? chlopie na jakim ty sie etapie zatrzymales? Kredy ? ze sypiesz tak wyszukanymi tekstami charakterystycznymi dla ludzi ktorzy tak naprawde nie maja nic ciekawego do powiedzenia, a zeby odbic pileczke walą teskty "nie trolluj"...żałosny jesteś...

arielos

Żałosny? Czy to ja piszę brednie na temat komentarzy innych użytkowników, czy na temat filmu? Niestety jak już napisałem coraz więcej takich pseudo krytyków, którzy nie mając nic innego do roboty atakują inne osoby.
Ps. popracuj nad składnią i używaj polskich znaków.
Dobranoc.

ocenił(a) film na 4
tisiek

Chlopie wez sie nie kompromituj co? Najbardziej wlasnie smieszna mnie takie "mózgi" jak ty. wszedles w watek palnąles komentarz jakbys dostal z obucha w łeb a teraz wywijasz kota ogonem ze to ja wypisuje brednie na temat komentarzy. Nie widzisz swojej smiesnosci? Popracuj nad skladnia? Uzywaj polskich znakow? a co ty jestes profesor polskiej polszczyzny? Wyzej srasz niz dupe masz...serio. Zreszta zostales juz rozlozony na czynniki pierwsze...teraz juz mamy do czynienia tylko z twoja nieudolną obrona..."wreszcie jakis konkretny komentarz"--->wygrales i zgarnales wszytskie nagrody jakie byly do zgarniecia...ten dzien jest twój.

arielos

Nie masz co robić tylko cisnąć w ludzi komentarzami to se zwal może ci ulży geniuszu. I nie pisz do mnie więcej bo mi skrzynkę spamujesz.

ocenił(a) film na 5
cosmicgoa

Gdzie można obejrzeć ten film? Oglądałeś go w oryginalnej wersji dźwiękowej, czy może są już gdzieś napisy?

ocenił(a) film na 8
lesnyduch

Pirate bay daje mozliwosc pobrania bardzo ladnej kopii w mkv. Napisy polskie na kinomanii. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
MyNameIsDeath

Dzięki wielkie. Bardzo lubię klimat Roba Zombie , zarówno ten muzyczny jak i filmowy , np. Bękarty Diabła to do dziś jeden z moich
ulubionych filmów i do tego ta ścieżka dźwiękowa! Pozdrawiam

lesnyduch

Na kinomaniak .tv jest.