PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539449}
6,2 3,8 tys. ocen
6,2 10 1 3823
7,3 14 krytyków
The Loved Ones
powrót do forum filmu The Loved Ones

Takie "cudo" nie powinno wyjsc na swiatlo dziennie,nie wiem czy smiac sie czy plakac po takim seansie. Ponizej wszelkich oczekiwań, chyba jeszcze gorszy niz Katakumby i Nocny pociag z miesem hehehe

2rosomak1

jak wyżej+ GÓWNO

ewa_41

Może byś to poparała jakimiś argumentami a nie pisała ze gówno

BK8

"Gówno' jest chyba kwintesencją jej emocji i sposobem na ich wyrażanie. oraz argumentem ;)

ocenił(a) film na 6
Music_In_Me

Zazwyczaj ludzie, nie wiedzący jak opisać coś, co zobaczyli, używają najprostszych słów. "Gówno" jest jednym z nich.
No cóż, każdy ma swoje zdanie.

ocenił(a) film na 7
RazzleMan88

Ten film był przerażający ... Zło w czystej postaci. Pod różową sukienką kryje się sam diabeł, który ma w piwnicy czytaj piekle ludzi których zamieniła w zwierzęta. W życiu nie dała bym się namówić żeby obejrzeć to drugi raz.

ocenił(a) film na 6
niebieskapapuga

To prawda. Sceny mroziły krew w żyłach, były przerażająco realistyczne. Podzielam zdanie, drugi raz nie obejrzę go :)

ocenił(a) film na 3
BK8

no jak rajcuje cie wiercenie dziury w czasce, masakrowanie ludzi itp. to rzeczywiscie dzielo sztuki...
Ale jak interesuja cie filmy z glebszym sensem, przekazem, dojrzalsze i ogolnie ciekawsze to ten oto film uznasz tak jak ewa, za gowno.

bobek388

Człowieku jesteś żałosny ;) Jak ty liczyłeś, że w tym filmie znajdziesz jakiś "głębszy sens", to ja tobie po prostu współczuję.
Po drugie jak nie lubisz tego typu filmów, to po co je oglądasz? Rzeczywiście... widać jaki jesteś dojrzały.

ocenił(a) film na 8
2rosomak1

No cóż... nie znasz się. Ten film w kategorii filmów typu "porwanie i tortury" jest przegenialny. Koleś w głównej roli jest świetny a sam film spełnia swoje zadanie.

ocenił(a) film na 1
jerzunio

Genialny to by był, żeby człowiek odczuwał strach lub odwracał głowę z przerażenia a nie wynudził się jak mops. Tego filmu nie można polecić dalej.

ocenił(a) film na 8
2rosomak1

Ja się nie nudziłem. Nie lubię tego typu filmów, ale ten mi się podobał. A horroru przy, którym odwracałbym głowę to chyba jeszcze nie widziałem. Myślę, że byłeś trochę źle nastawiony do tego filmu. To prosty film i nikogo nikt nie oszukiwał, że to będzie coś głębokiego.

ocenił(a) film na 1
jerzunio

byłAŚ :)

Dobrze byłam nastawiona, tak jak do każdego horroru, oglądam filmy od początku do końca, bo liczę na coś się wydarzy....a w tym przypadku to była: klęska :)

ocenił(a) film na 8
2rosomak1

To przez tego "rosomaka" :P. No ja na nic nie czekałem dla mnie się działo w sumie cały czas. No ale mogło ci się nie podobać, twoje prawo.