PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539449}
6,2 3,8 tys. ocen
6,2 10 1 3822
7,3 14 krytyków
The Loved Ones
powrót do forum filmu The Loved Ones

co to było???

ocenił(a) film na 2

co to było??? żałosny horrorek :( skąd tako ocena ?? badziewie i strata czasu :) prawie zasnołem masakra :) kogoś z wos rajcują torturu ale w 10000 kroć lepszym i brutalniejszym wydaniu polecom horor gore Gurotesuku z 2009 :) tyla w temacie :) moja ocena 2/10

ocenił(a) film na 4
hanys79

zgadzam się - badziewie i strata czasu

Quohog

gówno?

ocenił(a) film na 8
hanys79

Ja bym chciała rzucić w Ciebie słownikiem. Jest coś takiego jak autokorekta w większości przeglądarek, przydaje się i nie gryzie - uwierz. A jeśli chodzi o merytoryczną stronę twojej wypowiedzi, to cóż, może nie było to ambitne kino, chyba nie miało takie być, ale jeśli chodzi o swój gatunek, czyli teenage slasher, uważam, że było dobre. Granica horroru i komedii była zatarta, a końcowe groteskowe sceny, według mnie, były świetną pointą.

ocenił(a) film na 9
pannapaniczna

Jest coś takiego jak gwara śląska. ;)

ocenił(a) film na 8
hanys79

Człowieku... patrząc na filmy, którym ty dałeś ocenę 10 to 2 to jest naprawdę wielkie wyróżnienie. Zacznę oglądać wszystkie filmy, którym dałeś od 1 do 3 bo pewnie są najlepsze.

ocenił(a) film na 6
hanys79

Film nie należał do genialnych, lecz należało się na nim nieco skupić by wczuć się w niego. I tak jak "jerzunio" napisał, starczy spojrzeć na filmy które oceniłeś najwyżej, by wiedzieć, że ambitne kino mija Cię wielkim łukiem :)