...... nie wiem jak to opisać to co stworzyli producenci jest po prostu niemożliwe !
Sceny walki są po prostu tak zrobione że nie da się na sekundę przymrużyć oczko , broń borze
wstać z fotela + ta brutalność , rzezn ! no coś niesamowitego , oglądałem wszystkie dobre filmy
sztuk walki [wszystkie]
I do dziś nie powstał tak niesamowity film sztuk walki połączony z taką rzeznią.
Jestem po prostu w szoku wielkim szoku , mało jaki film zrobił na mnie choćby połowę takiego
wrażenia.
Fabuła - i tutaj również duży + , bo jak w jedynce to niestety nawaliła / muzyka / dzwięk no nic
dodać nic ująć z resztą.
Także kochani POLECAM każdemu , każdy musi zobaczyć to arcydzieło , dla mnie film ROKU na
TOP 5
Czekam teraz na ogrinal Bluray :) i za tydz. -2 i muszę powtórzyć seans :)
Gownairzu, doskonale wiem co to jest ironia, jestem fanem kina Jarmusha
Ty zas jej nie zastsowales, tlumacz sie jak chcesz, ale to co wtedy pisales nie podchodzilo nawet po 10 % ironii, tylko to bylo bezczelne klamstwo. Zdyskredytowalem cie ja i kiki wiec sobie to wymysliles, zeby nie wyjsc na przegrana pozycje.
Mam zacytowac te twoje wypociny wczesniejsze? Znow cie upokorzyc? Na co ci to.
Ironie to ja ci pokazalem tym tekstem chociazby o świnii programujacej video. To jest tłuku przyklad ironii, a nie jakies, zacytuje cie...."kolejny przyklad twojego braku rozumienia tekstu czytanego - nie jaram sie bo sluchalem takich rzeczy kiedys ale z nich wyroslem - dosc proste" albo to..."wiem kto to Sole -to tepy bialy wigger ktory chce byc czarnym tak samo jak ty :) - pasi ci moja odpowiedz..."
Teraz zestaw to z ta definicja ironii, którą zywcem tumanie skopiowales z wikipedii.
Kompletnie nie masz pojecia w praktyce na czym to polega. W sumie nie dziwota, skoro twe lico nieskalane jest myslą :)
"i tyle w tym temacie zreszta od 2-3 czy trzeciego posta to twierdze ale ty sie na kazdy moj tekst lapiesz sie jak much an swieze gowno"
na twoje cieniutkie jak podcierka z dyskontu numery nawet przedszkolak by sie nie zlapal. Jestes bardziej czytelny niz 1wsze wydanie playboya.
"..jaki debilizm spowodowal ze weszles do tematu o filmie ktorego nie widziales i zaczoles pisac bzdury"
nie "weszles", tylko WSZEDŁEŚ ty tępy nieuku. Kurcze pograzasz sie nawet tak prostymi wyrazami. Zawodówkę na poziomie elementarnym nawet pewnie nie skonczyles.
Niestety, ale nikt po mnie nie jedzie, a konto mam jedno, przyjmij na klate w koncu te cięgi od tamtej panii.
No popatrz a ja mialem ciekawsze przypadki,na FB niz to , ze ktos zaklada tego samego dnia konto. Na FB codziennie tworzonych sa tysiace kont, spojrz sobie na ich statystyki bolcu.
"przypadkowy temat do filmu ktorego nie widziala i zna tego marnego grajka TROLA - hahahaha tylko taki idiota jak ty mogl wpasc na taki pomysl
masz 30 lat a myslisz jak ameba"
Sole to legendarny raper, bardzo znany w srodowisku, to ze ty jestes taka ciota pozerska nie znaczy,. ze inni tez. W zasadzie to kazdy kumuaty w tej muzie go zna, co tylko potwierdza twoje pozerstwo.
Twoje IP namierze i z ciekawosci sie dowiem jak nazywa sie i gdzie mieszka osoba o tak nieskomplikowanym poziomie intelektu.
ps: film widzialem i jest raczej sredni.
chcesz mi namierzyc IP ja ci sam moge napisac gdzie mieszkam i jak sie nzaywam moge ci nawet napisac gdzie pracuje :) bo wiem ze jestes mega cipa i tak z tym nic nie zrobisz - podaj tylko gdzie mam je wyslac :)
'Mam zacytowac te twoje wypociny wczesniejsze? Znow cie upokorzyc? Na co ci to.
Ironie to ja ci pokazalem tym tekstem chociazby o świnii programujacej video. To jest tłuku przyklad ironii, a nie jakies, zacytuje cie...."kolejny przyklad twojego braku rozumienia tekstu czytanego - nie jaram sie bo kiedys ale z nich wyroslem - dosc proste" albo to..."wiem kto to Sole -to tepy bialy wigger ktory chce byc czarnym tak samo jak ty :) - pasi ci moja odpowiedz..."'
'sluchalem takich rzeczy' zwroc uwage na slowo 'takich' - brak wyraznego okreslenia czego sluchalem a juz na pewno nie znaczy to ze sluchalem tego smecia Trola i byla to jakies 10 lat temu ale wyroslem z tego
a reszta tego kometarza to jest to oczywisty sarkazm z dodatkiem cynizmu - ale tkwij w swoim przekonaniu ze jest inaczej
o oczywiscie ze jest to definicja ze strony bo ty tepy psie inaczej byj jej nie zrozumial
a Srol jest chyba znany w srodowisku ciot i debili wiec sorry nie znam go bo sie w nich nie obracam
Sam bym namierzyl, ale wyslij na: gdw małpa interia kropka pl
Juz z jedną taką ciota sie spotkalem, tez zwgrywal chojraka na FW, ale na zywo juz nie byl taki cwany.
"sluchalem takich rzeczy' zwroc uwage na slowo 'takich' - brak wyraznego okreslenia czego sluchalem a juz na pewno nie znaczy to ze sluchalem tego smecia Trola i byla to jakies 10 lat temu ale wyroslem z tego "
nie brnij w tym klamstwie dalej, ty nawet nie potrafisz prostaku uzywac poprawnie j. polskiego. a co dopiero bawic sie w gre słów. W tamtych wypowiedziach nie ma nic przecwistawnego, a wyraz "takich" wskazuje na osobe, czy tez w tym przypadku poruszane kwestie w posatci artystow pokroju Sola czy Francisa. Ewidetnie zasugerowales to, a teraz obracasz kota ogonem.
I nie nazywaj ty parszywa szmato artysty, ktorego nie znasz od smieci. Mentalnie to ty bys niegodzien byl sluzyc za wycieraczke dla niego.
10 lat temu ? To ty miales 5 lat ? hahha Juz ci wczensiej pisalem, jestes za glupi zeby docieral do ciebie przekaz o ukrytyych znaczeniach, celowo budujacych cala wymowe danej plyty.
UGK z prymitywnymi tekstami lub disco polo moze rozumiesz, ale to wszystkie twoje osiagniecia w tej materii.
Zdałeś wogole jakas szkole tumanie? Robisz tak banalne bledy oraz nawet nie wiesz gdzie sie przecinki używa, ze nie sadze, abyś podstawówkę skończył.
Prace to ty może i masz, ale z twom wykształceniem robisz przy opróżnianiu odchodow na farmie hodowlanej drobiu.
"a reszta tego kometarza to jest to oczywisty sarkazm z dodatkiem cynizmu - ale tkwij w swoim przekonaniu ze jest inaczej"
Marny puchu, sarkazm jest dla ciebie równie znajomy jak ład i porządek w damskiej torebce.
"a Srol jest chyba znany w srodowisku ciot i debili wiec sorry nie znam go bo sie w nich nie obracam"
gdybys ty podal chociaz jaki konstruktywny zarzut, ale ty dalej okraszasz swoj intelektualny upadek sloganami, ktore uzywaja 5 letnie dzieci. Cos jest glupie i do dupy i tyle. Dzieci jak czegos nie znaja to tak mowia. Nie znasz tej muzyki, jest ponad ciebie, wiec musi byc dla debili.
Typowe zachowanie behawioralne osob o niskiej samoocenie. Cos naruszylo twoja przestrzen poznawczą, bo przeciez twoja granica swiadomosci muzycznej jest bardzo cieniutka i nie jestes jeszcze gotowy nacos co przekracza twoj plytki stan umyslu.
Argumentacje masz na poziomie dziecka z przedszkola, a nie znasz takich artystow bo jestes zbyt ograniczony, zarowno mentalnie jak i nie ewoluowales jeszcze drogie dziecko z kokonu swojej żałosnej osoby, ktora nie rozwinie sie nigdy na cos co wykracza po za twoj ulomny schemat myslenia.
Nie znas ztego bo nie znasz tej kultury, nie wiesz tak na prawde czym jest ta muzyka.
Nie twoja wina, ze sie urodziles z tak jałową bystroscia.
dalem ci maly wyklad z teorii bahawioralnej i ci sie glowka zaczela lasowac? hahha
Podaj imie i nazwisko tchorzliwa pindo. W Szkocji nieudaczniku jestes bo w PL dla takich przyglupow bez matury nie bylo pracy ?
Koordynujesz to ty jedynie naczynia do zlewu :)
hahaha i widzisz jaka ty jestes tepa dziwka nawet maila nie umiesz odczytac - moje nazwisko jest w podpisie
napisz maila do ktoregos z tych hoteli z zapytaniem o rezerwacje grupowe albo zadzwon jak masz dosc odwagi i zo boaczysz kto ci odpisze badz odbierze telefon
czlowieku nawet nie czytalem twojego postu bo na jeden dzien ma dosc debilizmu i ty w kolku piszesz to samo,
grozenie komus w internecie - to musi byc oznaka umyslu najwyzszych lotow - albo jestes rzeczywiscie takim glupcem na jakiego wychodzi z twoich postow
Nie zauwazylem, ale ja w przeciwienstwie do ciebie cioto potrafie sie do tego przyznac, a nie wymyslac, ze to ironia i sarkazm hahahha
Masz fart. ze jestes na wyspach, bo nie bede specjalnie lecial poprzestqawiac ci ryja do Edynburga.
Ale ogolnie to nieudacznicy glownie tam wyjezdzaja, ktorzy w PL sobie nie potrafia poradzic, bez szkoly i wiekszych planow zyciowych.
Ja przynajmniej umiem sie poslugiwac j. polskim a ty analfabeto doedukuj sie troche w tej materii, bo przynosisz wstyd narodowi polskiemu tam za granicą. Polski u ciebie kuluje, a co dopiero angielski hahha
a co masz innego powiedziec moje nazwisko bylo tam czarno na bialym ale ty jak taki debil przybiegles tu i plakales jak laska w okresie
mam farta jak jestes taki kozak to wyslij mi twoj adres skoro jestes taki pewien siebie ze jak bede w polsce to cie nie odwiedze
dorabiaj sobie teorie dlaczego ludzie wyjezdzja na wyspy bo twoj tok myslenia jak tak samo debilny jak reszta twoich postow
peudo-inteligenty 30 latek grozi komus na forum filmowym ze mu obije ryj - hahaha to gimby sa bardziej ogarniete
a co do jenzyka polskieko - mam gdzies Polske i ten jenzyk bo jest on mi tak poczebny jak zeszlorotrzny sniek
i teraz pewnie bedziesz przez nastepne 30 postow o emigracji i o tym jakim to jestes kozakeim
Jak bedziesz w PL w rejonach Wroclawia to daj znac, chetnie sie spotkam. Tymczasem milego pucowania sie angolskim lordom.
"a co do jenzyka polskieko - mam gdzies Polske i ten jenzyk bo jest on mi tak poczebny jak zeszlorotrzny sniek"
Masz gdzies swoją ojczyzne i miejsce narodzin? No to potwierdza tylko to, jakim jestes żalosnym śmieciem, ktory kala swoje gniazdo. Jestes z tego dumny, że srasz na kraj, ktory ci dal życie i w ktorym sie wychowales?
Tacy jak ty rzeczywiscie nadaja sie tylko do podcieraniua dupy innym nacjom,
Jestes kuntakinte angielskich psow.
kolejny idiotyczny post - nidy nie zawodzisz
to ze ty byles w stanach traktowany jak osobnik piatek kategorii (pernie dlatego sie utozsamiasz z murzyncami) to nie znaczy ze wszyscy sa tak samo traktowani i tylko takie patalachy jak ty podcieraja dupska innym i pewnie to robiles w tym Elemental - wigger na poslyki
to co kazdy musi byc patriota hahah jaki ty naiwny jestes. nie wiedzialem ze kraj moze dac komus zycie, mi zycie dala moja matka a cibie moze zrobili z probowki jakis odzut genetyczny, dlatego jestes taki tepy. utozsamiam sie tylko z miejscem moich narodzin Poznaniem i nic wiecej
Jestes kuntakinte angielskich psow - a myslalem ze Anglicy mieszkaja w Anglii - widze ze nie bardzo uwazales na lekcji geografii
czekam na adres
Kiedy prostaku w koncu nauczysz sie j. polskiego.
Żarty na bok, ale jak mozn a byc tak zacofanym, przeciez żule z pod monopolowego, ledwo 3majacy sie na nogach, potrafia sie wyslawiac z wiekszym obeznaniem ojczystej mowy niz ty.
Sorry, ale co to k.rwa jest :
"o ze ty byles w stanach traktowany jak osobnik piatek kategorii (pernie dlatego sie utozsamiasz z murzyncami) to nie znaczy ze wszyscy sa tak samo traktowani i tylko takie patalachy jak ty podcieraja dupska innym i pewnie to robiles w tym Elemental - wigger na poslyki
"
albo literowki, albo kompletny brak interpunkcji. O logice i finezji slowa juz nawet nie mowie, bo jest to kompletna tragedia.
BTW w USA popychlu angolski bylem swietnie traktowany, z szacunkiem, no ale ja nie mialem tam pracy fizycznej w charakterze czyjegos kuntakinte, tak jak ty. Ja rozumiuem, ze mozna byc nieudacznikiem, bez matury, o studiach juz nawet w twoim przypadku nie mowie, ale zeby podstaw szkolnictwa nie znac, ktorych uczą w 1wszych klasach podstawowki to juz bije na alarm innych Polakow, ktorzy tam mieszkaja i musza sie za takie byle co jak ty wstydzic. Psujesz tłuku piyar calej polonii.
Daj sobie tez siana z tym zalosnym tekstem "wigger", ktorego defacto nie rozumiesz i ejst tak wtorny jak kac po calonocnym piciu.
Tak jestes kuntakinte angolskich psow bo nawet jesli mieszkasz w Szkocji to calym tym systemem na wyspach steruja Angole, a nie Szkoci, troche obycia o finansach swiatowych tez by ci sie przydalo, no, ale coż, ty tylko tam sprzatasz. Nie potrzebna ci ta wiedza :)
czekam na twoj adres kozaku - boisz sie? :)
ty jestes za glupi zeby ci powierzyc jakakolwiek prace fizyczna dlatego byles na posylki, pewnie twoim glownym zadaniem bylo robinie kawy bo kazda inna praca cie przerastala
zreszta mnie nauczono zadna praca nie hanbi ale nie wiedzialem ze praca w biurze to praca fizyczna
to pochwal sie jaka ty masz prace w Polandii
a co to piyar? miales na mysli pilar - czyzbys zrobil literowke, niemozliwe przeciez ty jestes taki inteligentny hahaha
hahaha tak ja pisalem jak na 30 latka to twoja wiedza na temat historii, polityki jest na poziomie typowego glaba z ameryki
i zacytuje sam siebie bo robisz dokladnie to przewidzialem:
'i teraz pewnie bedziesz przez nastepne 30 postow o emigracji i o tym jakim to jestes kozakeim '
Juz ci napsialem tępa dziwko, ze adres ci dam jak juz bedziesz w PL, na cholere ci teraz, szef cie nie wypusci z pracy, masz dziennie tone naczyc do szorowania hahah
To twoja wersja z ta praca w biurze ? Wedlug mnie z takimi elementarnymi brakami w szkolnictwie nie poradzilbys soebie w obsludze sznurowadel w bucie, a co dopiero praca biurowa.
Jak mogli cie czegos nauczyc, jak ty nawet nie nauczyles sie po polsku pisac tumanie.
Jaką skonczyles szkole? Jestem przekonany, ze nawet matury nie masz hahahha
W PL zajmuje sie grafiką oraz projekcją plastyczną, robie tez teesy dla wytworni płytowych, czasami gram, ale bardziej juz dla funu.
Przy slowie piar zrobilem literówke, czy tak ciezko sie tego domyslic, a tak, ciężko :)
"hahaha tak ja pisalem jak na 30 latka to twoja wiedza na temat historii, polityki jest na poziomie typowego glaba z ameryki"
na czy to opierasz, uwierz mi, nie chesz zaczynac nastepne tematy, ktore cie przerastaja.
Polegles juz na jednym, wrecz sie zbłazniels, totalny blamaz w twoim wykonaniu.
Zreszta co ty do chu;ja wafla mozesz wiedziec, jak nawet matury nie zrobiles.
W kazdym temacie lezysz jak wydymana ku/rwa, ale jak juz ktos sie urodzil z patologiczną glupotą to nie moze byc mądry.
czyli jednym slowem boisz sie kozaku.
tak jak pisalem - masz moje dane wystarczy napisac maila albo zadzwonic - nie mow ze jestes az taka cipa
a moze nawet nie mam skonczonej podstawowki - i co teraz zrobisz - napiszesz kolejny elaborat gdzie to nie byles i co robiles i jaki inteligentny jestes
ale ty super geniusz nie popelniasz literowek - jest to nie dopomyslenia z twojej strony
zreszta sam to napisalem ze zrobiles literowke nie zgrywaj wiekszego idioty niz jestes - to byla wlasnie ironia - cos co twierdzisz ze rozumiesz a jednak nie.
mam ci jeszce raz podac definicje?
'na czy to opierasz, uwierz mi, nie chesz zaczynac nastepne tematy, ktore cie przerastaja.'
ahaha , sie sadzisz jak typowy przeintelektualizwany idiota ze robie bledy (gdzie ewidentnie mam to gdzies i nie zwracam na to wiekszej uwagi) a sam piszesz zdania jak przedszkolak. i ty byles recenzentem hahah widze ze ta moja wymyslona teoria o podawaniu kawy moze byc prawdziwa
a grasz to chyba glupka w cyrku i na forach
zadne tematy mnie ie przerastaja tylko widac po twoich postach w tym i innych tematach ze jestes takim typem idioty ze nawet jak ktos mu dowod polozy przed oczami to on zwykle go zignoruje, ale w koncu ty jestes najmadrzejszy (high IQ wigger) a wszyscy inni sa glupi - moze nie trac czasu tutaj i sie zapisz do Mensy tam ci przynajmniej dorownaja intelektem
cipy to wyjezdzaja na zmywakl tak jak ty. Wysle ci na emila
Swoja droga ty musisz miec bardzo ubogie zycie prywate, skoro ciagle siedzisz na necie i od razu odpisujesz, smutne to, bardzo ci wspolczuje :)
No tak przypuszczalem, ze nawet SP nie ukonczyles, bo wybitny z ciebie betonowy łeb :)
Jasne, ze popelniam literowki, ale stosuje znaki interpunkcji, które stanowią o wymowie całego zdania, a to podstawa w j. polskim. Znakow diakrytycznych nie używam, bo nie ma takiego nakazu.
Jednak posługiwać sie ojczystą mową nalezy z samego szacunku, a ty jesteś tumanem, ktory tego nie potrafi.
Jak cos cytujesz barani łbie to używaj cudzysłów, to takie dwa apostrofy, a nie jeden.
Tak sie wstawia cytaty w każdym cywilizowanym jezyku. Następna wtopa tumana.
Powiedz szczerze, jakie ty masz wyksztalcenie ?
"ahaha , sie sadzisz jak typowy przeintelektualizwany idiota ze robie bledy (gdzie ewidentnie mam to gdzies i nie zwracam na to wiekszej uwagi) a sam piszesz zdania jak przedszkolak. i ty byles recenzentem hahah widze ze ta moja wymyslona teoria o podawaniu kawy moze byc prawdziwa
"
Masz to gdzies, bo jestes tepakiem, analfabeta, ktory hanbi j. polski. Testy n a IQ zrób sobie, bo osoba dorosla, potrafi odnaleźć sie w tak zasadniczych aspektach.
Zdania pisze zwyczajnie, po polsku, nie jak tępy analfabeta, a o recenzej sie nie martw, szly mi bardzo sprawnie i byly przepuszczane przez redaktora działu, wiec on sprawdzal błedy itd przed koncowa prasą.
Gram na deckach, technicsa SL 1200, legendarne gramofony, na ktore ty sie nigdy nie dorobisz
"zadne tematy mnie ie przerastaja tylko widac po twoich postach w tym i innych tematach ze jestes takim typem idioty ze nawet jak ktos mu dowod polozy przed oczami to on zwykle go zignoruje, ale w koncu ty jestes najmadrzejszy (high IQ wigger) a wszyscy inni sa glupi - moze nie trac czasu tutaj i sie zapisz do Mensy tam ci przynajmniej dorownaja intelektem"
hahha, czlowieku, jakie dowody, ty nie posiadasz czegos takiego jak argumentacja slowna, o dowodach jako takich juz nawet nie wspomne. Rozjezdalem cie przy kazdej odpowiedzi.
Trzeba miec tupet, zeby o tym wspominac.
i co interntowa cipko - tydzien minal a adresu nadal nie ma - wiadomo kozak to tylko w necie
'Gram na deckach, technicsa SL 1200, legendarne gramofony, na ktore ty sie nigdy nie dorobisz'
dlaczego odrazu sie nie przyznasz ze jestes snobistycznym bahorem z kompleksem wyzszosci ktoremu za wszytko placa rodzice i tylko dzieki nim cos zawdziesz.
na romwoy z debilami nie porzebami argumentow bo to oni zazwyczaj sami sie osmieszaja co ty robisz idealnie tutaj
a zakladanie konto i podawanie sie za laske to wogole jest mega beka i zenada
"Liczbę pierwszą od pojedynczej"? O czym mowa, o wyższej matematyce? (bo na pewno nie o gramatyce języka polskiego) :D
daruj Sobie tą polemikę,bo po stylu pisownii widać,że piszesz z JEDNĄ I TĄ SAMĄ osobą-akurat wczoraj przeglądałem Wasze wpisy i pojawiła się znikąd ta cała kiki-założone przed chwilą konto i ocenione kilka filmów,a przeglądając filmweb PEWNIE PRZYPADKIEM(hahahaha)weszła na temat....
Pawelek chyba ci zlasowalo głowke od gapienia sie na tą dzidowska legie, albo co gorsza jestes fanem teorii spiskowych macierewicza
Sorry,ale na pewno nie pisałem do Ciebie!Dla mnie 2+2 zawsze daje 4,a kity z satelity,to wciskaj,ale nie mi.Popracuj nad składnią,bo jakbym czytał ,,gimbusa''.Do dyskusji się nie wtrącę,bo Wasz temat,to nie moje klimaty.Kończę więc.Bez odbioru.
o skladni napisal ktos o metalnosci dresa, z gownianym logiem legii, heh sorry, ale zaden tandeciarz kibicujacy ekstrklapie nie bedzie mnie pouczal odnosnie poprawnego wladanie j. polskim. Zajrzyj tez kibolu do slownika i sprawdz co znaczy skladnia, bo nie bardzo wiesz jak uzyc tego slowa.
nie chce mi się polemizować z panem wszechwiedzącym,który co najwyżej w d... był i gówno widział.Tylko ciekawy jestem debilu,czy na LIVE byś był,taki mocny,ale co można sądzić o kimś zakładającym drugie konto,by dopiec w konwersacji z adwersarzem półmózgu...
no tak wy dresiarska swołocz jestescie tylko mocni w grupie, jak trzeba jednemu kibolowi z przeciwnej druzyny wlac, albo mu poprzetracić graby, czy pogonic z tasakiem. Sam na sam to ta kibolska banda sra po gaciach. Silni w swojej bandzie reszty prymitywów, pojedynczo trzesi-dupy.
To jakies wyimaginowane konto przez ciebie nie jest moje. Masz urojenia to proponuje placowki medyczne, zajmujace sie takimi schorzeniami.
blanny gamoniu, ktos kto daje Avatarowi 10 to o pretensjonalnosci, nawet nie powinien wspominac, bo sam zalatuje wiochą i bystrością nie grzeszy :)
ja jestem zdania iż opinie innych należy uszanować, względnie kulturalnie próbować ich naprowadzić na "właściwą ścieżkę", to co Ty robisz to czysta błazenada
"ja jestem zdania iż opinie innych należy uszanować, względnie kulturalnie próbować ich naprowadzić na "właściwą ścieżkę", to co Ty robisz to czysta błazenada"
jestes hipokryta w takim razie, albo sam nie wiesz co piszesz, bo jak to sie ma do wczesniejszego obrazania mnie?
Najpierw jad, a potem wspominasz o kulturalnym upominaniu, czlowieku ogarnij swoje klamstwa.
Hej spotkałem się z opinią że największy odsetek przestępstw i "nieróbstwa" generalnie ukształtował się w wśród emigrantów z państw wyznania islamskiego. Murzyni (już nie wiem jak napisać by było nieobrazoburczo) wyznań chrześcjańskich łatwiej się asymilują po emigracji do państw europejskich. Ponoć bardziej szanują prawa panujące w danym kraju. Natomiast imigranci islamscy poza językiem nie szanują i nie chcą się uczyć ani prawa ani zwyczajów ani zasad danego kraju. Dzieje się tak ponieważ są przekonani o swojej ideologiczno-religijnej wyższości nad mieszkańcami danego Państwa. Skupiają się w grupy a następnie getta. Do których obcy nie mają wstępu. Widziałem kilka filmików na Youtube. Było o Londynie i Paryżu. W Paryżu nawet publicznie się modlili co jest zabronione publicznie w laickiej Francji. Czy wiesz może jakiego wyznania były te osoby które opisujesz jako leniwych. Kształtuję swoją opinię dlatego się pytam. Zaznaczam że nie chcę nikogo obrazić grzecznie zadaję tylko pytania.
tu sie zgodze ze to byli muzulamnie ;) ale co jest jeszce bardziej ironoczne duzo myrzyncow w stanch wlasnie przechodzi na islam :)
Gdzieś w filmach dokumentalnych o tym widziałem. Jeden był o bokserze Muhammad Ali drugi o otoczeniu Michaela Jacksona. Chociaż ten drugi to bardziej paradokument. Ale wiem że jest takie zjawisko. Mało o nim w filmach z hollywood. Dla niezainteresowanych sytuacją w USA istnieje wciąż "symbol" śpiewających gospel tamtejszych kościołów i Martina Lutra Kinga. Tymczasem z tego co widziałem nawet w filmie dokumentalnym chłopaka imigranta z Indii republikanina nawet Barrack Husejn(chyba) Obama miał więcej kontaktu z meczetem niż z gospel.
dla Ciebie co trzeci film jest arcydziełem, więc kto tu jest kompetentny ? :P
co do Raid 2 to jeszcze nie oglądałem, więc nie mam zdania... ale jedynka była bardzo dobra...
ale może się nie znam... sorki :P
Kuźwa, patrzę tyle odpowiedzi, to będzie co o filmie poczytać. A tu cholera jasna raperstwo się zalęgło... :/