PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

ła!

ocenił(a) film na 9

Ostatnio oglądałam Ring trzy lata temu, a potem przez dwa tygodnie bałam się spać :P Szłam do łóżka pierwsza, żeby do mojego pokoju dochodziło światło z innych pokoi :D Teraz zbieram się na odwagę, żeby obejrzeć ten film ponownie, bardziej na spokojnie :>

Dzwoneczek16

ja też! widziałam ten film jak miałam może 12 lat, tata zabrał mnie na premierę , przy wejściu dawali kasety każdemu, wtedy jeszcze nhie wiedziałam o co chodzi. A tam był nagrany TEN film. Tata na złość go puszczał cały czas. Skutkiem było to że spałam z mamą przez miesiąc. Traumatyczne przeżycie!

mirra

haha :D
Ja tak samo, przez pół miesiąca nie mogłem spac na przeciwko telewizora :D, a że mam takie rozmieszczenie mebli, to już był problem i nieprzespane noce :)

ocenił(a) film na 8
Patruell

Miałam chyba 13 lat jak to obejrzałam i telewizor stał się dla mnie czyms strasznym. A co było tydzien po obejrzeniu filmu xd Cały dzień przesiedziałam przy tacie, a gdy o 21( o tej godzinie obejrzałam film)chciał iśc obejrzec film to się mało co nie popłakałam.Tłumaczyłam mu , że z telewizora wyjdzie "dziewczynka" i umrzemy.xd
Ale w sumie ten film nie był jakiś straszny... miał może 2-3 momenty w którym podskoczyłam ze strachu.Ogólnie mnie ta historia przeraziła..i wygląd tej "dziewczynki" xd

ocenił(a) film na 7
Sussanah

Same momenty straszne nie były. Tylko ta historia. Taka , mroczna, skomplikowana , psychologiczna. Co prawda nieprzespane noce zafundowała mi tylko "Klątwa" i postać Kayako.
Ale gdy mała byłam ciągle gdy zamykałam oczy widziałam krąg i to mnie przerażało xD

ocenił(a) film na 9
Dzwoneczek16

Ja sie bałam wejść do ubikacji po obejrzeniu tego filmu.... xD Może dla tego że niektóre sceny działy sie właśnie tam, np. w wannie..grrr ^^

użytkownik usunięty
Dzwoneczek16

ja miałam z 6 czy 7 lat jak obejrzałam japoński....zawsze jak byłam sama w domu włączałam TV bo się bałam ,że dziewczynka złoży mi wizytę