film jest nie spójny...jasny gwint wytłumaczcie nam o co tam chodzi??!!oglądam go już 3 raz i dalej nie wiem skąd ten telefon skoro ta dziewczynka nie żyje i wogóle czemu mimo wszystko zabiła tego biednego chłopa jak sie wydawało że już wszystko będzie git!!matulu..wytłumaczcie nie bijcie!!i nie mówcie że jesteśmy nie kumaci bo ten film sie kupy nie trzyma
LOL tak to skomentuje :P owszem możecie nie rozumieć ale żeby pisać że się film kupy nie trzyma to trzeba mieć jakiś argument :P Film trzyma się kupy tylko trzeba trochę pomyśleć :P Po pierwsze: skoro nie podoba ci się że martwa dziewczynka dzwoni to po co oglądasz film który ma gatunek "horror/dramat" :P A drugie pytanie: dlaczego nie przeżył? To wam mogę wybaczyć bo trzeba słuchać i troszkę pomyśleć aby do tego dojść :P Ona przeżyła bo skopiowała kasetę i pokazała ją temu "biednemu chłopu" :P Oczywiście o to chodziło Samarze: chciała być usłyszana :P Coś jeszcze?
A ja nie rozumiem, dlaczego Samara wychodzi z telewizora. Przecież jest martwa, więc nie może chodzić. Poza tym w życiu nie widziałem, żeby jakaś postać wyszła z telewizora. To się kupy nie trzyma, bo kupy trzyma się tylko mucha... ;)