PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Do tego filmu jest Polski DUBBING!?

Dokładnie tak. :D i to całkiem niezły.

ser_plesniowy

Raczej bardzo średni. Jak go słucham, to mam wrażenie, że oglądam film bez dźwięku, a ktoś rozmawia w pokoju obok. Kompletne nieporozumienie. Jak już robić dubbing, to taki by się przyjemnie oglądało.

ocenił(a) film na 8
The_Other_Guy

jak usłyszałam pierwsze zdanie tego filmu to myślałam, że śmiechem wybuchnę. po kiego grzyba dali tam ten dubbing?!. już w filmach animowanych jest lepszy...

użytkownik usunięty
Kasiulex95

No chyba se jaja robicie.Pierwsze słysze żeby do horroru Polacy robili
dubbing.WTF!!Prima-arillis dziś czy co?!

ocenił(a) film na 8

serio! obejrzyj (albo raczej usłysz) ten film to się przekonasz. mnie też wdaj się to pomysłem z kosmosu!.

ocenił(a) film na 8
Kasiulex95

no ale jak masz do wyboru dubbing a oryginalny dzwiek+napisy to chyba wolisz dubbing nie? Szczerze mowiac dla mnie nie ma wiekszego znaczenia czy film ma dubbing czy lektora wazne zeby film byl bez napisow bo mozna lepiej sie skupic na filmie a tak to ksiazka w dodatku nieraz sie na nadaza no i nie wszystko sie dostrzeze i dlatego nie raz gdy film byl z napisami to gdy ogladalem go po raz drugi lub trzeci wylaczalem napisy bo tylko przeszkadzaja tym bardziej ze troche sie zna angielski

ocenił(a) film na 8
stefaniak_a

no tak. chociaż ja wolę filmy z lektorem.

ocenił(a) film na 8
Kasiulex95

ale najgorzej jak sie sciagnie film np amerykanski z np francuskim dubbingiem a tak niestety nie raz mam :/

ocenił(a) film na 8
stefaniak_a

ja tak raz miałam. tylko dobrze, że obejrzałam to dwa razy z polskim lektorem, bo inaczej nie wiedziałabym o co biega...