PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

to nie miał być typowy krwawy horror, ponieważ jest to nie udana (aczkolwiek najlepsza)
adaptacja książki "Ring" Koji Suzukiego:/,która jest naprawdę bardzo dobra. To nie pierwszy
raz kiedy coś nazywane jest horrorem a nim nie jest a oto przykład powszechnie znany
"Zmierzch" - żal ściska, czy znajdzie się ktoś kto potwierdzi tezę iż "Zmierzch" jest horrorem?
Wracając do tematu film jest słaby i...nudny. Najpierw przeczytałam książkę, z którą oprócz
tytułu ma niewiele wspólnego. Koji Suzuki przedstawia ciekawą, wciągającą historię
trzymającą w napięciu do samego końca, książka gruba, ale konkretna. Naprawdę
polecam;)

ocenił(a) film na 9
NelCia120

Zmierzch nie jest prawdziwym horrorem. Ma tylko łatkę horroru, bo występują w nim wampiry i wilkołaki, ale tak na prawdę to romans. A co do książki Ring, czy to taki właśnie jest tytuł? Czy można gdzieś dorwać e-book?

pawelecki96

Zmierzch to zdecydowane romans tyle, że z wampirami xD nie ma w nim nic co mogło by kogokolwiek wystraszyć :) a co do książki to bardzo chętnie bym przeczytała, jeśli tylko ją gdzieś dostanę : )

teenspirit.

tytuł książki: "Ring" autor: Koji Suzuki, jeśli chodzi o e-book to nie orientuję się, ja wynalazłam w empiku jakiś czas temu:D pzdr.

ocenił(a) film na 9
NelCia120

Dzięki, znalazłem już na chomikuj.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem