PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223669
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

zadaję sobie pytanie, jak bardzo arogancka jest publiczność i jak dobry musiałby być horror by przestraszyć owych "twardzieli". Każdy ma prawo do głosu, komentarza i ja rozumiem, że ten film nie jest dla wszystkich. Ale proszę, to jest naprawdę dobre kino, polecam byście obejrzeli ten film o 22 w zimowy wieczór, samotnie przy zgaszonym świetle, wtedy docenicie.

Jest to jeden z moich ulubionych horrorów, pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
helo2

Dobry film, niektórzy znajomi zdołali jeszcze obejrzeć za podstawówki (współczuję XD), ja się teraz za niego wziąłem. Momentem, który mnie przeraził (?), nie wiem, wzdrygnąłem się na tej scenie, to otworzenie drzwi przez Katie. Nieprzyjemny dźwięk w słuchawkach, przerażenie na twarzy Katie i to wszystko w ułamku sekundy. No wzdrygnęło mnie! Potem przez resztę seansu już tylko dreszczyk od czasu do czasu na plecach. Obejrzałem w warunkach podanych przez ciebie, tylko zimy brak no i słuchawki na uszach. :P
Kiedyś muszę obejrzeć jeszcze raz, bo nie ogarnąłem dokładnie fabuły. Bardziej skupiłem się na sławnej postaci Samary i wątki mi umykały.

ocenił(a) film na 9
ZiD0

Ze słuchawkami to i lepiej :D

ocenił(a) film na 6
helo2

I to odwracanie wzroku od czasu do czasu, żeby zobaczyć czy coś/ktoś przypadkiem nie stoi w pokoju. :D