Wszyscy tak się nim zachwycali Że taki straszny itd
Myślę sobie Muszę to zobaczyć
I co? Klapa Ani trochę napięcia nie mówiąc już o jakimkolwiek strachu bo to by było za wiele oczekiwań jak na ten kicz Kompletnie nie było na czym oka zawiesić nuda nuda nuda Na drugą część to ja się nawet nie popatrzę
bla bla bla a są wg ciebie jakies ciekawe filmy? jesli tak to wszyscy posluchamy i skomentujemy:)
No ba podam kilka moich faworytów gatunku horror triller
Siedem
Głosy (świetny, ale tylko 1 część)
Amityville
Teksańska masakra
Oko
Oszukać przeznaczenie (szczególnie 2 i 3)
Kolekcjoner kości
Sekretne okno (chętnie zobaczę raz jeszcze)
Hostel 2
REC (nawet daje radę chociaż przyznam że nie lubię filmów w stylu wampiry, wilkołaki itp.)
i jeszcze wiele napewno ale musiałabym sobie poprzypominać
mam inny gust bo:
Głosy podobaly mi sie srednio natomiast Glosy 2 byly wg mnie znacznie ciekawsze
7 dla mnie tylko niezle
Oszukac przeznaczenie 2i1 3 srednia
Oka niewidzialem podobnie Kolekcjonera kosci sekretnego okna hostela dwojki(jedynka slaba) i recu tez
prawie wszystkie z tych oglądałam a żaden nie jest straszny pomińmy fakt
że są fajne :D
Ale i tak the ring wygrywa (ale nie jest straszny:( ) Ale za to boski!:D
Zacznijmy od tego ze REC nie jest filmem o wampirach czy wilkołakach jakby co ..
a ze mną jest coś nie tak, bo na horrorach się nie boję! NIGDY! Czasami po obejrzeniu filmu w nocy coś mi się przypomina i się stracham, bo mam taką pokręconą wyobraźnię.... Ale w trakcie oglądania to raczej nigdy
Arunow obejrzyj The Ring w nocnej amotności, najlepiej gdzieś koło 2:00 ale nie na kompie tylko na normalnym dvd.. puźniej nam opowiesz co czułeś/aś
Oj naiwne dziatki
A myślisz że co oglądałam go przy obiedzie na PSP?
Nie wiem po prostu nie działa na mnie ten film chociaż lubię klimatyczne horrory i często oglądam je samotnie
Dla porównania Głosy obejrzałam w towarzystwie a ciarki miałam jak nic
Rzecz gustu