PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223675
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Moim zdaniem ten film to bardziej thriller psychologiczny. Ale i tak daje mu 8/10.Film jest swietny, trzyma w napieciu od pierwszej do ostatniej sceny.Jako minusy moge zaliczyc..hmm..moze zbyt glupio pokazane morderstwa Samary:babka tylko dretwieje i juz po niej;powinni pokazac twarz Nhoana po tym jak spojrzal w oczy Samarze;i co bardziej zauwazalne Rachel spada do studni a puzniej wyraznie widac ze woda jej siega do pasa,przeciez by sie zabila!!Najlepsza wedlug mnie scena to jak Samara wylazi z telewizora,to bylo the best!!Ogulnie film polecam,nawet 12,13latkom japonskiej wersji filmu nie ogladalem wiec nie mam poruwnania,jednak slyszalem ze podobno jest lepsza.Kiedy tylko nadazy mi sie okazja to chetnie zobacze the ring-krag/japonia.

ocenił(a) film na 4
jigsaw_3

Ja rowniez nie zaliczam tego filmu do horrorow. Ale thiller psychologiczny to tez nie jest :D. Thillerem psychologicznym mozna nazwac IMHO 'Mechanika' ktory niedawno goscil na ekranach naszych kin. Wydaje mi sie ze istnieje jakas roznica pomiedzy zwyklym thillerem a thillerem psychologicznym @_@.. chyba ze ja jestem jakos nie na czasie ;P.