PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Łiii właśnie oglądam to na tvn :] chociaż wcale mnie to niestraszy :PP

ocenił(a) film na 8
HiLaRy_DuFf_5

No bo on ma nie straszyć tylko trzymać w napięciu.... O to w nim chodzi a to dwie różne rzeczy.

The Ring i jemu podobne filmy wolę sto razy bardziej od jakiś obrzydliwych i brutalnych Pił Hostelów itp, itd...

ocenił(a) film na 7
HiLaRy_DuFf_5

ja tez ogladam :P:Phehe:Pale znow sie wystraszylem jak pokazali twarz katie w szafie po zobaczeniu samary...brr..:P

ocenił(a) film na 8
Dann

Na końcu jest fajny motyw... Jak Smary wychodzi z telewizora...:D
Albo w studni z tymi paznokciami.... brrr Aż sobie wyobraziłem jak bym tak umierał w ciemności w okropnych męczarniach...brrrr

HiLaRy_DuFf_5

ja też oglądam.......wrrrrr...ale jak dla mnie niektóre momenty są masakryczne. chociaż oglądam to już kolejny raz. i rzeczywiście są pod koniec dwie straszne sceny...wrrr

ocenił(a) film na 9
ania_89

jak słysze tego lektora to aż mi się coś robi, wogóle zmienia cały tekst :(:( aż sie odechciewa oglądać, na szczęscie na kompie mam i jest 100 razy lepiej i bez tych reklam.....

HiLaRy_DuFf_5

Marna podróbka genialnego orginału. Wolę japońską wersję. No ale są gusta i guściki. Według mnie :
The Rinq (wersja jap) to horror
The Ring (wersja usa) to thriler.

ocenił(a) film na 10
HiLaRy_DuFf_5

Ja mam wersję z dubbingiem jest o niebo lepsza wogole to dobrze jak w filmach nie polskich mówią po polsku :)

Vanad

skad masz taka wersje ?:D tez chcialbym miec taka :P

ocenił(a) film na 10
HiLaRy_DuFf_5

mam film DVD dostalem go w prezencie a on w sumie chyba z jakieś hurtowni sprowadzil

Vanad

aaaaaa :P no chyba, ze tak ;) pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
swiechuu

nie, powiem Ci tyle ze wszystkie wydania (polskie oczywiscie:P)dvd sa z dubbingiem lub napisam, kiedys wypozyczylem ten film na dvd i sie zdziwilem horror z dubbingiem???:P:P hehe wystarczy ze pojdziesz do wypozyczalni lub sobie kupisz to bedziesz miec z dubbingiem:P:P pozdro;)

ocenił(a) film na 9
HiLaRy_DuFf_5

Film ogólnie nie jest straszny, moim zdaniem zaliczenie go do horrorów jest błędem. Jest to po prostu zwykły Thriller, jedyne co w tym filmie sprawiało że po plecach przechodziły mi dreszcze to ten charakterystyczny dźwięk w momencie gdy Rachel, Noa albo jej syn oglądali kasetę albo dochodziło do morderstwa. Oczywiście film bardzo mi sie podobał :)

ocenił(a) film na 9
KaRaSL

Dzieci, czy wy w ogole wiecie co to jest horror a co to thriller?? To jak sie dowiecie to rozmawiajcie na ten temat.