PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

hhehe

ocenił(a) film na 6

oglądałam z psiapsiółą...momentami nawet straszne,ale raczej się śmiałyśmy.Jak ta dziewczynka wychodzi telewizora...he he

użytkownik usunięty
Bounty

Moja kumpela to śmiała się, jak ona ze studni wychodziła. Uzasadniała, że wspina się tak szybko, bo ma wprawę, robi to parę razy dziennie zapewne :) No i łazi to jakoś tak dziwnie, że potrafi w linii pionowej dać nogi przed ręce! :D

ocenił(a) film na 6

Mogłaby być to czarna komedia. Ale musze przyznać że czułam taki hmmm... "lęk" gdy w filmie oglądano ta kasetę. Niby tam nic nie było, jakaś baba się się czeszę, lusterko,drabina, chyba był też kon, ale czułam zaniepokojenie...

użytkownik usunięty
Bounty

Czyli efekt końcowy producentów "Ringu" był dobry i misja spełniona :D Mi też było trochę nieswojo, jak oglądałam "kasetę", ale to w końcu tak miało być.

ocenił(a) film na 7
Bounty

TyŚka jesteś wyjątkowo lękliwą kobietą ! Ha !

użytkownik usunięty

widocznie nie zrozumieliście przesłania tego filmu... i tej konkretnej sceny

ocenił(a) film na 8
Bounty

he he , a tyska , he he , nie ma , he he , mozgu , he he , i nie potrafi , he he , ogladac filmow , he he .

ocenił(a) film na 10
Bounty

o matko.. no z takim podejściem to na co Ty liczyłaś? :/

ocenił(a) film na 6
ja_paulinka

Dlaczego nie mam mózgu, to ze film mnie nie mocno nie przestraszył to o niczym nie śwadczy. Nie mówię ze to kicz, poprostu nie podobał mi się moment w którym dziewczynka WYCHODZI Z TELEWIZORA !!!

Z jakim podejściem ? Nie mogłam jeszcze oceniać filmu bo go NIE OGLĄDAŁAM !!! I na nic nie liczyłam...poprostu film oceniam na hm...między 5 a 6...

ocenił(a) film na 6
Bounty

A i jeszcze coś...dlaczego nie umiem oglądać filmów, bo ten mnie nie przeraził ??? Nie przepadam za horrorami...

ocenił(a) film na 8
Bounty

1."oglądałam z psiapsiółą..."

2."Nie mogłam jeszcze oceniać filmu bo go NIE OGLĄDAŁAM"

lol ?

Bounty

Zgadzam się źle nastawiłaś się na film . Zapewne oglądałyście razem to w trakcie filmu gadałyście i śmiałyście się choćby i próbowałyście ze wszystkich postaci ... W takim razie sie nie dziwie ze taką ocenke stawiasz :)

ocenił(a) film na 6
King14Trails

Tommy Red - nie odpowiedziałeś mi na moje pytania. Dałeś 2 powody, ale związane z moją pisownią...lol xD Jeśli jeszcze nie wiesz - psiapsióła to inaczej przyjaciółka, nie wiesz takich rzeczy, a wiesz co to znaczy lol ? Jak już piszesz "slangiem" to najpierw go poznaj xP I dalej domagam się odpowiedzi, dlaczego uznałeś ze nie umiem oglądać filmów, bo nie wystawiłam dobrej oceny temu filmowi...

Nie napisałam że horror był do bani...poprostu scenka jak dziewczynka wychodzi z telewizora jest DLA MNIE głupia...Spodziewałam się czegoś straszniejszego...trochę się zawiodłam bo film mnie nie przestraszył...

King14Trails - Źle nie podchodziłam do filmu...tym bardziej że lubię Naomi Watts ;) Owszem gadałyśmy, ale nie pierwszy raz oglądałyśmy razem horror, ten nas akurat nie przestraszył...ale to nie znaczy ze był zły...
Bardzo Ci dziękuje że kulturalnie wyraziłaś swoje zdanie, nie obrażając innych osób, w przeciwieństwie do innych ;))

ocenił(a) film na 6
Bounty

A i jeszcze jedno...ja najpierw musze obejrzeć film, zanim go ocenię...to chyba normalne - Tommy Red

ocenił(a) film na 8
Bounty

No i teraz to juz w ogole pokazalas ....

tak sie sklada , ze wiem co to znaczy "psiapsiola" .

Sama napisalas , ze ogladalas go z "psiapsiola" , a zaraz potem piszesz , ze go nie ogladalas :| .

"oglądałam z psiapsiółą...momentami nawet straszne,ale raczej się śmiałyśmy.Jak ta dziewczynka wychodzi telewizora...he he"

a tutaj :

"Nie mogłam jeszcze oceniać filmu bo go NIE OGLĄDAŁAM !!!"

gdzie tu sens ?

A dlaczego nie umiesz ogladac filmow ? Otoz kazdy , kto potrafi , potrafi sie wczuc w film w jego klimat i jezeli z gory wiadomo , iz jest to horror to nie wybucha salwami smiechu , podczas , gdy w/w dziewczyna wychodzi z telewizora :| . To tylko swiadczy o tym , ze nie masz za grosz wyobrazni , ktora jest potrzebna przy ogladaniu tego typu filmow . A nie wierze tez , abys byla fanka filmow psychologicznych ... jakos wnioskuje to po twoich wypowiedziach ...

ocenił(a) film na 6
Tommy_Red

No dobra jakoś dziwnie się wypowiedziałam, chodziło mi o to że nie mogłam oceniać filmu, przed jego obejrzeniem i nie podchodziłam do niego negatywnie.
Co do mojej wyobraźni, czytam dużo książek, więc ją mam. To że film mnie nie przestraszył, nie znaczy że jej nie mam... ;/ Horrory powinny przestraszać, tak jak komedie rozśmieszać. Ten "horror" mnie nie przestraszył, dlatego wystawiłam mu taką ocenę, proste? Nie napisałam że film jest głupi, nie przypadł mi do gustu...

Nie jestem fanką ani horrorów ani filmów psychologicznych, ale dobre produkcje chętnie oglądam np. "Lot nad kukułczym gniazdem"(psychologiczny),"Gothika" ...moze ten ostatnie tak bardzo nie przestrasza, ale trzyma w napięciu...

A z resztą, czego się czepiasz mojego zdania ? Po prostu film dla mnie był taki sobie...i to jest moje zdanie, więc proszę, miej trochę kultury i mnie nie obrażaj, bo ja tego nie robię...nie możesz mnie oceniać po wypowiedzi na temat filmu...;/

ocenił(a) film na 8
Bounty

Ta i inteligentny czlowiek specjalnie zaklada temat , zeby napisac jedno glupie zdanie ?

"oglądałam z psiapsiółą...momentami nawet straszne,ale raczej się śmiałyśmy.Jak ta dziewczynka wychodzi telewizora...he he"

A to , ze ogladasz , nie oznacza , ze rozumiesz . Koniec z mojej strony , bo chocbym na glowie stanal to ci nie udowodnie tego co chce .

ocenił(a) film na 6
Tommy_Red

To poprostu napisz co chcesz mi udowodnić, i powiedz jaki sens miała dziewczynka wychodząca z telewizora...??? A temat założyłam by napisać co mi się podobało, a co nie...;/

użytkownik usunięty
King14Trails

i tu się zgodzę, horror może być świetny a niekoniecznie musi straszyć, jednak to nie powód do robienia z niego komedii.. z drugiej strony spotkałem się z takimi osobami, które specjalnie wyśmiewają film w trakcie oglądania żeby się nie bać.

użytkownik usunięty
Bounty

Albo się horror "ogląda" albo ogląda. Od tego zależy ocena. Przecież wiadomo że to fikcja, więc czego się nabijasz? Najlepiej nie oglądaj ich wcale, skoro masz zamiar się tylko ponabijać - strata czasu, lepiej poczytać książkę.

ocenił(a) film na 6

Napisz mi proszę, po co się ogląda horrory ? Ja uważam,żę je się ogląda żeby się przestraszyć / bać, ten "horror" mnie nie przestraszył...dlatego, liczyłam na coś lepszego, dlatego taką mu wystawiłam ocenę...

ocenił(a) film na 9
Bounty

Oglądać horror z kimś obok (pewnie dodatkowo w dzień) to TOTALNA strata czasu. Wtedy gdy Wy płakaliście ze śmiechu jak wychodziła ze studni ,to ja płakałem ze strachu. Tyle się różni oglądanie samemu ,a z kimś ;)

Kwic

Kwic masz totalną rację!!!Jak oglądam z koleżanką jakiś film i leci straszna scena to np.robimy "yyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!"(niby ze strachu tak dla jaj)i zaczynamy się śmiać!;)A jak póżniej oglądam ten sam horror sama i o ciemku to normalnie stale wydaje mi się że ktoś za mną stoi albo coś i już nie jest mi tak do śmiechu :(!!!!!!! POZDRO ;)
Nie męczcie już tak tej Tyśki.