czy komuś z was przydarzyło się coś po obejrzeniu "Ringu" albo innego horroru ?.
na końcu ringu pokazują ten film co jest na kasecie (nie pamiętam czy cały czy tylko części) no i film się skończył, cała zadowolona wyłączam telewizor i nagle dzwoni mi telefon. stacjonarny uściślijmy. nikt nie wiedział, że oglądam "Ring", więc nieźle się przestraszyłam. a byłam tedy sama w domu tylko siostra była, ale spała. zastanawiałam się chwilę czy odebrać, ale w końcu zrobiłam to. okazało się, że to tylko tata, który chciał, żebym coś siostrze przekazała -.-. jak wrócił do domu to troszkę go wyzwałam za numer jaki mi odwalił :P
Łał hahaha xD
Ja odmówiłam wyniesienia śmieci po seansie. Z racji tego, że nieopodal znajdowała się studnia. xD
Co do kasety, to właśnie taka wyczyszczoną ze 'śniegiem' dostałam na urodziny, a zaraz potem ktoś zadzwonił na moją komórkę z zastrzeżonego;/
Kumpele dostały takiego opierdola, że mnie przepraszały przez 15 min. xDXDXD
Do kasety dołączony był znicz. Nie wiem, co one brały. xD
Mojemu kuzynowi po obejrzeniu Ringu rodzice robili kawały. Najpierw odłączyli antenę i obraz śnieżył, a potem dzwonili na telefon stacjonarny. Nieźle się wystraszył. Niedawno gdy oglądałam Ring z jego siostrą, nie chciał z nami oglądać.