PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223679
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

po obejrzeniu

ocenił(a) film na 8

czy komuś z was przydarzyło się coś po obejrzeniu "Ringu" albo innego horroru ?.

na końcu ringu pokazują ten film co jest na kasecie (nie pamiętam czy cały czy tylko części) no i film się skończył, cała zadowolona wyłączam telewizor i nagle dzwoni mi telefon. stacjonarny uściślijmy. nikt nie wiedział, że oglądam "Ring", więc nieźle się przestraszyłam. a byłam tedy sama w domu tylko siostra była, ale spała. zastanawiałam się chwilę czy odebrać, ale w końcu zrobiłam to. okazało się, że to tylko tata, który chciał, żebym coś siostrze przekazała -.-. jak wrócił do domu to troszkę go wyzwałam za numer jaki mi odwalił :P

Vico96

Łał hahaha xD
Ja odmówiłam wyniesienia śmieci po seansie. Z racji tego, że nieopodal znajdowała się studnia. xD
Co do kasety, to właśnie taka wyczyszczoną ze 'śniegiem' dostałam na urodziny, a zaraz potem ktoś zadzwonił na moją komórkę z zastrzeżonego;/
Kumpele dostały takiego opierdola, że mnie przepraszały przez 15 min. xDXDXD
Do kasety dołączony był znicz. Nie wiem, co one brały. xD

ocenił(a) film na 6
Vico96

tak, umarłam siedem dni po obejrzeniu tego filmu

ocenił(a) film na 8
googaify

Mojemu kuzynowi po obejrzeniu Ringu rodzice robili kawały. Najpierw odłączyli antenę i obraz śnieżył, a potem dzwonili na telefon stacjonarny. Nieźle się wystraszył. Niedawno gdy oglądałam Ring z jego siostrą, nie chciał z nami oglądać.

Vico96

Zalało mi mieszkanie. muahahah xd Niby z powodu powodzi, ale to było dokladnie tydzień po obejrzeniu filmu^^