Zupełnie przypadkowo trafiłam na ten film. Muszę przyznać, że dzwno nie widziłam tak kiepskiego filmu. Nie wiem co w nim miało by byś śmiesznego - ciągłe przekleństwa, czy sceny o charakterze erotycznym. Osobiście nikomu nie poleciłabym tego filmu.
C.d.
Jak dla mnie jest to może i dobry film, ale tylko dla małointeligentnej publiczność, dla której śmieszne są przekleństwa a nejwiększą radością w życiu "przelecenie panienki". Na pewno nie jest to film dla kogoś kto ceni jakieś wyższe wartości takie jak chociażby kultura, przyjaźń czy miłość.
Głupi komentarz i głupia autorka!!!
"Jak dla mnie jest to może i dobry film"takimi słowami zaczynasz swój komentarz. Dalej gadasz że jeśli ktoś lubi ten film to jakaś małointeligentna młodzież. Widać też sie do niej zaliczasz skro takimi słowami zaczęłaś swoją niezwykle inteligentną wypowiedz. Ja cenie kulture, miłość i przyjaźń, ale film bardzo mi sie podobał. I wiesz nie pisze sie takich rzeczy, bo każdy ma inne gusta. Jedni lubią coś takiego jak owa "Myjnia hip hop''owa" a inni trawią takiego "Gwiazdora". To kwestia gustu.