6,0 6,9 tys. ocen
6,0 10 1 6879
3,5 4 krytyków
The Wash. Hiphopowa myjnia
powrót do forum filmu The Wash. Hiphopowa myjnia

da real game?

ocenił(a) film na 2

Bardzo żałuję, że niejaki DJ Pooh nie ujawnił swojego imienia i nazwiska. Chętnie poznałbym personalia człowieka odpowiedzialnego za reżyserię i przede wszystkim za scenariusz tej chały.

użytkownik usunięty
chester

Powiem,że
powiem tylko tyle ja lubię hip-hop jak wy nie lubicie to się zgodzę no w pożo jesteś inny i masz styl inny niż mój..Ale z tego co ja widzę to nawet ludzie dorośli hh mi sie nie podoba i wybić lużne pory tylko tyle...DOPUKI SIĘ NAWZAJEM SZANOWAĆ NIE BEDZIEMY TO ŚIE WSZYSCY WYBIJEMY i dlateego w polsce jest jak jest.. i nie od lużnych porów i hip-hopu tylko właśnie od tych co go nie lubią bo ci mają głosów najwięcej i rozpiepszają kraj na wszystkie strony więc wam dziekujemy..za to że jesteście nietoleranctjni. i Mimo wieku macie tak kiepskie w ypowiedzi i jeszcze raz dzię kujemy wam skurwiele że wy rozpierdalacie nasz kraj!!!

użytkownik usunięty

dopóki pisze się podobno przez "ó" zamknięte, ale ciężko jest myśleć o tym, kiedy trza liczyć co chwila czy są wszystkie paski na dresie...

użytkownik usunięty

Tak się składa, że jestem fanem tego rodzaju muzyki od 8 lat... Ślędzę wszystko co się dzieje na światowej scenie (szczególnie undergroundowej) hip-hop'u. Jestem także patriotą oraz osobą tolerancyjną... Jestem także wilekim wielbicielem dobrych filmów, a film pt. "The Wash", który dano mi zobaczyć wczoraj jest najbardziej masakrystyczną żenadą, jaką widziałem w wciągu ostatnich paru lat. Tak niskiego poziomu aktorstwa,reżyserii i fabuły nie widziałem długo, długo. Widać, że Snoop i Dre posiadają tylko jeden talent... robienia muzyki. Kolesie nie wiedzieli co z kasą zrobić i zrobili sobie filmik... pogarszając zarazem swój wizerunek.