5,4 2,3 tys. ocen
5,4 10 1 2266
8,0 2 krytyków
The Woman
powrót do forum filmu The Woman

uf na szczeście nie byłem debilem jakich tu wielu i nie zasugerowałem sie ocena pseudo krytykantów i ich ywpocin, które wyduszaja razem z siebie z pryszczami tylko obejrzałem i nie żałuję. Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio ogladałem, swietna główna rola, scena z palcem dobrana muzyka mimika twarzy super. ale wiadomo ,,ynteligenci" beda wiedziec dalej...i pójda ogladac swoje kreskówki :D

ocenił(a) film na 9
slipdog

He he. Dokładnie,jak bym tak sugerował się oceną i komentarzami to połowę filmów bym opuścił.

ocenił(a) film na 8
slipdog

dobry film zgadzam sie, ja dalem 8/10, takiego zakonczenia sie nie spodziewalem, jak dla mnie powinni sie skupic bardziej na tej dziewczynie a nie na sprawach tej rodziny liczylem na to ze oni ja na tyle ucywilizuja ze ja wypuszcza naucza mowic itp. ale zapomnialem ze to mial byc niby horror - no i zakonczenie jak najbardziej horrorowe zrobili :) i jeszcze jedno jak ktos nie czytal ksiazki (ja nie czytalem) to film nie jest jasny do konca,

slipdog

Filmu niestety nie ogladalem ale zobacze - masz racje jak tu zagladam to mam wrazenie ze ludzie ktorzy wystawiaja tutaj oceny chca blysna inteligencja sarkazmem czy k.. nowymi najkami ... hipsterskie to- czy jakies podobne gowno zeby znalezc dziure w calym.