Podobał mi się film , prócz ostatnich minut. Myślałem że ona ją wypuści i tytułowa kobieta zabije jej ojca i brata za to co jej robili, a ona najpierw zabiła jej matkę nie wiadomo za co, ona jej nic nie zrobiła. Ta matka też dobra była jak się ocknęła zamiast zadzwonić na policje to tam poszła, też nie podobał mi się watek z tym jak powiedziała '' zabieram córki i odchodzę a tobie zostawiam twojego syna gwałciciela'' łatwo się swojego dziecka wyrzekła , chyba to jej wina że dała ojcu tak go wychować go. Szkoda też mi nauczycielki bo sympatyczna była. Ogólne fajny film ocenie na 7 mimo ze końcówka bezsensona
W filmie jest moment gdy ojciec myje tę kobietę a jego żona zbliża się do niego z zamiarem zadania mu ciosu deską. Jednak w ostatniej minucie zmienia zdanie i pokazuje mężowi obluzowaną linę.Zastanawiam się czy zabicie matki nie było zemstą ze strony kobiety za to że nie udzieliła jej pomocy.
zabila matkę za to ze byla taką głupią pipą i pozwalala siebie i dzieci tak traktowac, a takze za to ze jej nie pomogla tylko powiedziala mezusiowi-sadyscie ze cos sie obluzowalo i kobieta moze uciec. wlasnie ta matka byla taką beznadziejna osobą, ze pozwalala chrisowi traktowac ich wszystkich jak zwierzeta, a potem sie wyrzeklasyna choc nic nie zrobila by zapobiec takiemu wychowaniu