Jedyne co mogę po tym filmie to tylko iść zwymiotować, niepotrzebna strata czasu. Film o
dzikiej kobiecie, którą złapał gość i umieścił ją w swojej piwnicy, niby dla ratowania jej, a
jakie obrzydliwości tam z nią wyczyniał to ja już wolę zapomnieć. Rozwala psychikę, nie
polecam
A ja, jak najbardziej polecam. Bardzo przyjemny horrorek, do którego scenariusz napisał mistrz literackiej grozy Jack Ketchum. Zdecydowanie lepszy od Offspring ( 2009 ), którego jest luźną kontynuacją.
haha no takiej parodii to ja dawno nie widziałam, mnie ten film bardziej śmieszył niż obrzydzał, obejrzeć można, przy popcornie i w dobrym towarzystwie ;)
Już widziałem i powiem, że nawet nawet... Wbrew opiniom film jest feministyczny i pokazuje sadyzm mizogina wobec kobiet. Ciężkie, dobre kino, ale końcówka zbyt dziwna. I tak polecam.
Zgadzam się. Chory film. To nawet nie horror to kompletna psychoza. Promujący zło i nic więcej. Żałuję że obejrzałam.
ryjący głowę ale trzeba przyznać że w tym gatunku bardzo dobry. jeden z lepszych jakie widziałem. rzadko się zdarza żeby twórcy tego rodzaju filmów tak przyłożyli się do formy, aktorstwa. ciekawe, że jest całkiem spora publiczność dla tak chorych filmów. trochę to przerażające
Wg mnie daleko mu do filmu rozwalającego psychikę. Film jak film, dość dobry dramat.