PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=383097}
4,6 350  ocen
4,6 10 1 350
The Zombie Diaries
powrót do forum filmu The Zombie Diaries

Na tle wszystkich tych kiczowatych filmow obrazajacych inteligencje widza i fana zombie ten zasluguje na mocna 7. Z poczatku troche nudny, ale potem sie rozkreca. Glowny patent - krecenie akcji reczna kamera - przypomina Diary of the Dead Romero. Polecam kazdemu fanowi filmow o zombie.

ocenił(a) film na 6
SALADYN

"mocne 7" - moim zdaniem trochę za wysoko...
skorzystałem z Twego polecenia i trochę sie zawiodłem. zacząłem ogladać o 3 w nocy wiec moze po prostu juz nie dałem rady. krótko piszac - nic specjalnego
szkoda

birkin

Hey skąd można napisy załatwić Polskie ?
Z góry dzięki xD

SALADYN

Saladyn oglądałeś go z napisami czy z lektorem PL??

ocenił(a) film na 7
Ziko81

Mam oryginał wiec oglądałem z napisami angielskimi :)

ocenił(a) film na 4
SALADYN

Druga część zombie diares jest moim zdaniem o wiele bardziej strawna, w jedynce forma kręcenia z ręki jest doprowadzona do piekielnie irytującego poziomu, poza tym przeskakiwanie pomiędzy kamerami i historiami jest nieco męczące. Poza tym bohaterowie są mniej ciekawi i w moim przypadku ich życie lub śmierć nie miały żadnego znaczenia.

SALADYN

Ja troszkę się zawiodłam na tym filmie. Owszem, klimat może i był, ale liczyłam na to, że fajnie będą ukazane te ataki zombie, a tutaj tego było niewiele. No i bardzo zirytował mnie ten cały Goke. Przez niego aż mi się filmu nie chciało oglądać.

ocenił(a) film na 6
SALADYN

Mnie film podobał się. Napewno spodoba się fanom Rec czy Blair W.P.
Troszkę męczące jest to, iż film nie przebiega w porządku chronologicznym.

Zawyżam ocenę, gdyż podobał mi się klimat filmu.

SALADYN

Tylko każdy wie że Diary of the Dead to gniot