7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

BARDZO POLECAM wszystkim obejrzenie tego spektaklu, trudno go opisać, trzeba zobaczyć. Świetna muzyka, świetne sceny z zaplecza zarówno prób koncertowych, jak i nagrywania klipów (NOWY THRILLER !!!), ale przede wszystkim sam MICHAEL JACKSON i jego wszechobecny perfekcjonizm, charyzma i miłość.

COŚ NIESAMOWITEGO!

Vendeur

Zgadzam się z przedmówcą dokument rewelacja!Nowy Thriller jest wspaniały!Gorąco polecam :) :)

felixpolska

Ja również, czułam się jak na koncercie, świetna muzyka i fenomenalny Michael, polecam:)

Motylek20

Nic dodać, nic ująć - widowisko powalające:)

Vendeur

brak slow zeby to wszystko opisac... cudowne ... ale tez bardzo smutne:( juz nie moge sie doczekać kiedy znow bede mogla to zobaczyc

ocenił(a) film na 10
M_M89

Ja sie zastanawiam czy nie pojsc raz jeszcze do kina ta atmoswerta jest czyms niesamowitym... Ja nie wiem jak on to robi nawet po smierci i przez telewizje ale wciaz ujednoczy ludzi a ta jego energie czuc wszedzie :)

Vendeur

Dokładnie. Też mam ochotę pójść ponownie do kina. Gdy film dobiegał końca, coraz bardziej chciałem, aby się nie kończył... I też miałem odczucie, że to dzieło jest lepsze od koncertu - atmosfera podobna w wielu momentach, a do tego te wszystkie wstawki.

Najważniejsze jest to, że podczas seansu czujemy się, jakbyśmy byli tam na miejscu i razem z nimi te próby robili. Cudowne uczucie!

Vendeur

Już się nie mogę doczekać w takim razie, aż obejrzę film :) Już czuję te emocje :P

MisShadowcat

Warto naprawdę :).............................

ocenił(a) film na 10
MisShadowcat

Warto to jest malo powiedziane :) a ludzie naprawde zachowuja sie jakby byli na koncercie..... :)