7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Doskonały film dla fanów.
Muzyka i taniec w stylu Jacksona. Nie-fanom polecam wybór innego filmu - rozumiem, że może się komuś tak muzyka nie podobać. Jak dla mnie ten film to po prostu wspaniały koncert, może jedynie brakowało kostiumów ale reszta… świetna.

ocenił(a) film na 10
jadzian

Tak jak to napisalm wczeniej szkoda, ze nie doszlo do chociaz jednego koncertu, albo przynajmniej proby generalnej bo wtedy film bylby doskonalszy :)

sisi421

Osobiście nie jestem zagorzałą fanką MJ. Najbardziej brakowało mi prób z tancerzami, zwłaszcza w wykonaniu utworów z wyraźnym bitem. Dodatkowo przyznam, że szczęka mi opadła, jak widać było gitarzystkę wymiatającą na próbach - genialna :)

jadzian

jak ktos nie byl to zalujcie! Bylam i jestem pod wrazeniem..naprawde swietnie skrecony material..cudowna muzyka michaela jego taniec PERFEKCYJNY prawdziwy cudowny artysta i takim go pokazali. prawdziwy geniusz kazda falszywa nutke potrafil wychwicic.. nie trzeba byc fanem zeby docenic jego genialnosc. byl niepowtarzalny i takim pokazali go szkoda ze tak niewiele ..szkoda ze odszedl, szkoda ze teraz na tym zarabia Ktos kto Nie zasluguje na te miliony co pewnie im Sie uzbieRa.. ale z drugiej strony fani potrzebuja tego i chca to ogladac. jakby nakrecili nastepny tez bym poszla. kazdemu polecam .. jest w nim prawdziwy genialny artysta . cudne!

użytkownik usunięty
jadzian

Cześć już 24 Grudnia zaczynają się święta a 6 Grudnia Mikołaj przyniesie ci prezenty, serdecznie zapraszam na moje forum na temat świąt znajdziesz tam rozmowy na temat najlepszej PIOSENKI, REKLAMY, FILMU, OZNAKI ŚWIĄT.:-) POZDRAWIAM.

ocenił(a) film na 10
jadzian

Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że ten film jest biedny, jak zlepek filmków z youtube (bo i takie opinie słyszałam). A czego żeście się spodziewali jak są w nim wykorzystane materiały nakręcone przez ekipę techniczną?
Film doskonale pokazuje w jakiej świetnej formie był Michael. Żałuję, że nie miałam biletów na koncert.