7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Fantastyczny!

ocenił(a) film na 10

Oglądając miałam cały czas przeświadczenie,że gdyby koncerty się odbyły, byłoby to niesamowite widowisko - byłoby to arcydzieło. Po prostu dzieło sztuki. To, jak wszystko było doprowadzone przez Michaela do perfekcji, te klipy komputerowe. Coś wspaniałego.
Film pokazuje jaką miłością Michael darzył ludzi, świat a przede wszystkim muzykę.
Gorąco polecam!

Anjani

Wprawdzie nigdy jakąś zapalczywą fanką Michaela nie byłam, ale ceniłam go jako artystę, jako wspaniałego kompozytora i autora tekstów. Ten film uzmysłowił mi tylko, ile jego piosenek wtłoczyło mi się w głowę w dzieciństwie i aż zdziwiłam się sama, że było ich aż tyle. Chyba po śmierci doceniam Jacksona jeszcze bardziej, patrząc na to wszystko czego dokonał.
Film jest udokumentowaniem prób przed ostatnim koncertem i powiem, że pozytywnie mnie zaskoczył... bo spodziewałam się rozpadających się kawałków Michaela na ekranie, fałszującego i z zadyszką, a okazało się, że był w bardzo dobrej formie. Szkoda, że ten koncert nie doszedł do skutku, bo byłoby to wielkie wydarzenie.
Film godny polecenia każdemu, niekoniecznie fanom samego MJ ;)

ocenił(a) film na 10
Anjani

film wbił mnie w fotel, uzmysłowił jak wiele rzeczy głupich myślałam o Michaelu przez to, że czytałam te rewelacje w prasie. warto przejść się na ten film i zobaczyć w jak dobrej formie był Jackson i jak z wielką pasją podchodził do tego turne!