Myśle że nie tylko dla fanów.. Wspaniały człowiek i to co robił kochał naprawde widac że nie było to dla pieniędzy... widac że był człowiekiem bardzo dobrym i wszystko co miał mozna powiedziec zawdziewczał BOGU - bo tak czesto o nim wspominał..
Oceniacie film czy muzykę. Muzyka - OK, można dawać wysokie noty. Ale sam dokument jest na piorunująco niskim poziomie - to jest w zasadzie słabo zmontowany materiał nagrywany w byle jaki sposób.
A czego się spodziewałeś? Przecież te nagrania nigdy nie miały trafić na ekrany kin! To miało być wyłącznie do użytku MJ.
Pomyśl trochę...
Dokładnie przecież to zapewne miało nigdy nie ujrzec światła dziennego.. Dlatego wydaje mi sie że materiał i tak jest ok zmontowany biorąc pod uwage fakty o których wiemy..
Głupszego argumentu wymyślić nie mogłeś? Nie będę nawet tego komentować bo szkoda mojego czasu. Poczytaj trochę i pomyśl a sam zrozumiesz dlaczego jest to zmontowane tak a nie inaczej.
i to Polsat puścił w sobotę o 20 to się zdziwiłam oczywiście wielki plus dla Polsatu,chyba do nich napiszę:)
POPIERA!MIŁO JEST POSŁUCHAĆ CZŁOWIEKA, KTÓRY W SWYCH PIOSENKACH PRZEKAZUJE MĄDROŚĆ, CHĘĆ NIESIENIA POMOCY ŚWIATU I OGROMNE DOŚWIADCZENIE NIŻ JAK OBECNI WYKONAWCY MUZYKI POP, KTÓRYCH TEKST PIOSENEK TYCZĄ SIĘ TYLKO JAK"LASKA POTRZĄSA DUPCIĄ" I : JAKBY JĄ ZALICZYŁ" PARANOJA
"THIS IS IT" TO WZRUSZAJĄCY OBRAZ WIELKIEGO CZŁOWIEKA Z OGROMNA POKORĄ I Z DUSZĄ NA DŁONI.
MJ MIAŁ OGROMNY TALENT I PIEKNE PRZESŁANIE DO ŚWIATA, KTÓRYM DZIELI SIĘ W SWOICH MYŚLACH I FANTASTYCZNYCH UTWORACH.
WIELKI CZŁOWIEK, WIELKA MUZYKA: NIE BEDZIE TAKIEGO DRUGIEGO!!!!!!!!
CZŁOWIEK EPOKA!
MJ TO NIEZASTĄPIONE RUCHY I GESTY NA SCENIE ORAZ MEGA WIELKI GŁOS.
piekny film - kto MJ nie lubil - poprostu niech nie oglada i nie krytykuje Jego ! Byl jedyny i nikt juz taki sie nie narodzi a napewno nie muzyk - moze nas juz nie byc ale taki czlowiek - fenomen - jeden na sto lat historii sie rodzi , wychowalem sie na jego piosenkach, i moglbym godzinami rozmawiac o Nim , w filmie widzimy Go we wspanialej kondycji - skad ta nagla smierc - chyba juz nam nikt nie odpowie - mial sile spiewac , tanczyc , drygowal w inteligentny sposob kazdym , muzycy pod jakim wrazeniem byly jak wydobywal z nich umiejetnosci a dodam ze to byly tylko proby ! Zapowiadalo sie Mega show - niestety nie bylo nam dane obejrzec ...
niesamowity artysta z prawdziwym talentem.. on miał talent naprawde !! a dotego był taki jak mówicie wspaniałym czlowiekiem jako człowiek :)
Taki był plan Boży... Bo gdy żył MJ miałem o nim pojęcie takie jak o Lady Zgadzę, Rijanah itp. wierzyłem nieco tym brukowcom...
Po jego śmierci wyszło, że nawet ojca szanował i mimo iż w głębi duszy czuł do niego pewien uraz. To był człowiekiem z ogromnym sercem i pokorą. Śmierć w tym przypadku nie jest przypadkiem. Takiej jest moje zdaniem. Bóg z Wami.
Cóż, muszę się z Tobą zgodzić. Mówi się, że po jego śmierci znalazło się tylu fałszywych planów, to nie jest jednak prawda, Michael Jackson zyskał wielu nie mniej wiernych fanów. Sądzę, że sama nie odkryłabym jego twórczości, tylko ślepo wierzyła temu co mówią media, tak przecież postępuję większość społeczeństwa, prawda?
Ludzie uwielbiali go oceniać, ale nigdy nie przyglądali się, że nie był tylko i wyłącznie maszyną do zarabiania pieniędzy, myśląc o gwiazdach, często nie wierzymy że są takimi samymi ludźmi jak my, którzy czują.
Przepraszam z góry za mój wywód :)
O tak zgodze sie z tym media bardzo go oczerniały... chciały zrobic z niego pedofila, naśmiewali sie ze wybielał sie a nic nie wspominali o chorobie skóry...i troche jesze tego było
A on był takim dobrym człowiekiem :) zupełnie innym niz go pokazywano..
Wiemy na pewno jedno że już stanął przed Miłosiernym Bogiem :)