Wlasnie ogladam na necie ten film i przechodza mi dreszczyki :)
super!!! mozna obejrzec rozne wystepy na zywo, przygotowania do teledyskow, koncertow, gdzie Michael uczstniczy.
Obejrze dalej i cos naskrobie wiecej :)
jasne http://www.megavideo.com/?v=E0OPIUYF
tylko trezba w firefox a nie w explorerze. wypas filmik. jak nie bedzie dzialac daj znac!
nie bo to sa poprostu przez ludzi z roznych krajow zaladowane filmy, a powinienes sie domyslic, ze na dvd jeszcze nie ma tego filmu i poprostu zostal nagrany kamera w kinie. a juz w jakim kraju to ja nie wiem.........
obejrzany! wiec dla mnie super! kazdy spodziewa sie niewiadomo czego ale MJ juz nie zyje i wywiadow albo jakis wielkich nowosci nie mozna sie spodziewac ludzie.
Moim zdaniem sa bardzo fajnie pomieszane proby z przejsciem na koncert i chyba podstawa tego filmu bylo pokazanie MJ jako nie tylko piosenkarza ale kompozytora, dyrektora wszystkich swoich teledyskow i koncertow. Zauwazymy tam, ze MJ pomimo calego ogromnego zespolu sam wszystko wymysla, decyduje co i jak, rezyseruje, decyduje kiedy i gdzie jaka nutke zmienic, choreografia itd itp. Choreografie wymysla sam dla wszystkich. Oczywiscie zatrudnia profesjonalistow do pomocy. Wymysla choreografie a pozniej profesjonalny choreograf ma za zadanie nauczyc tancerzy tego wszystkiego. no i oczywiscie MJ na koniec szlifuje calosc. Porownajmy innych artystow i niestety ale sa to marionetki za ktorych kazdy wszystko robi, nawet sami choreografi swojej nie opracowuja, nie mowiac juz o rezyserii teledyskow.
Pewnie wielu zawiedzionych tym filmem bo spodziewalo sie nie wiadomo jakich sensacji. Ja uwazam, ze jest bardzo fajny na miare tego co mozna bylo NOWEGO uzyskac.
Wkorza mnie fakt jeden: gdzie idzie kasa z filmu skoro MJ nie zyje!!! Powinna isc na jakies akcje charytatywne bo zeby po smierci czlowieka jeszcze kase zbijali to juz porazka.