7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

tym gniotem juz 5 tydzien. Chamstwo!!!!!!

ocenił(a) film na 4

myśle, że to było raczej oczywiste, że będą ten film wałkować dużo dłużej niż zapowiadali ...

Nie chcesz nie oglądaj,a nie głupie posty wypisujesz.Zal.pl :/

użytkownik usunięty
Fiona321_2

Post jest glupi, bo nie podziela twojego zdania? Gdybym napisal, ze jest OK, to nie bylby glupi?

ocenił(a) film na 10

Chodzi o to ze zachowujesz się jak frustrat. Skoro kina są oblegane to znaczy, że jesteś w malutkiej mniejszości, która uważa ten film za gniot. Jeżeli uważasz taką sytuację za chamstwo to zgłoś się do sądu i oskarż Multikino/Cinema City/Helios o to, że emisją This Is It rażą Twoją godność i poczucie wolności.

użytkownik usunięty
cravencod

Jestem w malej mniejszosci, ktora nie dala sie zmanipulowac marketingiem Sony. Gadali, ze na calym swiecie film bedzie grany tylko dwa tygodnie, zeby wykorzystac zamieszanie po smierci Michaela. Ludzie masowo biegali do kin, zeby tylko wyrobic sie w tych dwoch tygodniach a Sony jak najszybciej odrobilo kase ze straconej trasy koncertowej.
Sprawa w sadzie jest do wygrania i nie zdziwie sie, gdy ktos taka zalozy.

ocenił(a) film na 10

Innymi słowy po prostu siano wychodzi Ci z butów.

Nie, post jest głupi bo co Ci przeszkadza ,że w kinie leci jakiś film 5 tyg?? męczy Cię też to ,że codziennie rano wstaje słońce??

użytkownik usunięty
Fiona321_2

Meczy mnie to, ze robia ludzi w chu*a podajac informacje, ze film bedzie w kinach tylko przez 2 tygodnie.

Chyba nie wszyscy zauważyli, że żyjemy w XXI wieku, w którym liczy się reklama i niestety nie potrafią tego zrozumieć :)

a męczy Cię też że jedną kroplą Pura nie da się wyczyścić tłustej patelni albo to, że Twoje białe ubrania nigdy nie będą tak śnieżnobiałe jak Zygmunta Chajzera? :) a może męczą Cię reklamy; wyślij darmowy, pusty sms a każdy następny za 4,88zl zblizy Cie do wygranej :)

raczej więcej reklam kłamie niż mówi prawdę... to chyba oczywiste... wszystkie chwyty dozwolone, żeby przyciągnąć klienta ;]

nie wiem jaki w tym problem :)

powinno się do tego przyzwyczaić bo to nie zaczęło się wczoraj i nie skończy jutro :)

pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

Ja jako kinooperator popieram tworce postu, nie jest to nic innego niz chamskie nabijanie kabzy i robienie ludzi w czlona. Naprawde boli mnie to ze jest tyle innych filmow a blokuja mi sale na ten chlam. Pozdrawiam tworce postu

ocenił(a) film na 4

Autor posta słusznie się irytuje. Wmawianie, że film będzie jedynie 2 tygodnie jest zwykłą manipulacją, mającą na celu wywrzeć na widzach presję i wycisnąć grosz. Nie wiem, jak wy, ale ja nie lubię być robiona w konia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

to ze bedzie grany przez da tygodnie to był tylko chwyt marketingowy. oczywiste było ze bedzie grany do ostatniego widza czyli ostatnich mozliwych zarobionych pieniedzy.

ocenił(a) film na 10
tomislav777

Sa seanse na 5 grudnia...??