7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Podobno jest jakaś scena po napisach. Może ktoś przytoczyć, bo wyszedłem z kina tuż przed końcem napisów?

ocenił(a) film na 10
howlet

Ja zostałam do końca, i powiedział coś takiego "chce sam zdecydować kiedy wrócę. Możne rozepnę guzik postoje, trochę ich przetrzymam a później BUM" ;)

lejdix3

Super! Szkoda, że tego nie widziałam, też wyszłam w trakcie napisów, bo spieszyłam się na
autobus.

ocenił(a) film na 10
Motylek20

Szkoda, szkoda :D Po napisach pisało również"film dedykowany dzieciom Michaela" :)

ocenił(a) film na 10
lejdix3

Na samym koncu jest jeszcze dziewczynka, ta która była wcześniej przy w trakcie filmu, z kulą ziemską w rękach i pojawia się napis Save the world

ocenił(a) film na 10
zylka87

No i autograf Michaela z napisem " I love you " :)

ocenił(a) film na 7
lejdix3

ojej! jaka szkoda że nie zostałam :(:(

howlet

i to są efekty ludzi ktorzy wylatują z kina z chwilą gdy zobaczą napisy
eh..
widać ze na shreku musiano was tam przytrzymać. Gdyby "osioł" nie powiedział tego co powiedział, to pewnie tak samo wszyscy by wyszli..
szkoda ze nikt nawet nie chce "zerknąć" na napisy tylko wszyscy uciekają jakby to była reklama jakaś.
Ile to już razy patrzyła na mnie i pare innych osob, moja klasa jak byliśmy z nią w kinie. Patrzą jak na jakiegoś nienormalnego, a ja po prostu chce zobaczyć kto tworzył ten film...

ocenił(a) film na 10
matix87

ja bylem w IMAXIE w Lodzi na ostatnim seansie o 22:15.

Film sie niby skonczyl i Pan z obslugi dorwal mikrofon i mowi, ze dziekują za seans i prosza o kierowanie sie do wyjsc

Dobrze, ze go nie posluchalismy i zostalismy; swoja droga, skoro w czasie napisow leci muzyka MJ to jak mozna wyjsc; moglyby leciec nawet pol godziny

pzdr

matix87

dobra ale jak napisy trwaly i trwaly a ja siedze i siedze i juz myslalam ze sie zesikam. przesadzili troche. bo podczas filmu byly podpisy do kazdej osoby wiec nie kazdy chce to znowu czytac i wychodzi a nie czeka co bedzie po napisach.

matix87

Zazwyczaj w kinach, które odwiedzałam ja było tak, że z chwilą pojawienia się napisów zapala się światło i wszyscy wstają i ludzie są wypraszani z sali do wyjścia. Także w tym momencie to nie zależy od nas. Zresztą często robi się też tak, że jak już te napisy się pojawią to trzy sekundą polecą i nagle ktoś robi "ciach" i pojawia się szary ekran. I kilkakrotnie tak już było, że później kiedy ściągałam ten film,na którym byłam w kinie coś rzeczywiście jeszcze było dodane po napisach.... I w tym momencie to już nie ode mnie zależy.

Dziewczynka_bez_zapalek

Dokładnie u mnie w heliosie to jest tak...
jest jakiś film od razu jak tylko pojawiąsie napisy koncowe to swiatlo, pan otwiera jakiś dzwi i sie wychodzi... wina leży po stronie obsługi kina , nie powinni zapalać swiatla wtedy ludzie by nie wstawali

p.s
Ci co nie widzieli zawsze mogą zassać z neta ... =)

ocenił(a) film na 10
guli_radom

Ja dzisiaj ide 2 raz :) co prawda za pierwszym razem widzialam napisy i scene koncowa ale co mi szkodzi zobaczyc to raz jeszcze ;D

Dziewczynka_bez_zapalek

hmm, to dziwnie macie.. u nas co prawda zapalaja swiatlo, ale nikt jeszcze nie wypraszal nikogo...
kurcze, to faktycznie lipa.
Jak mozna kogos wypraszac na napisach ??

ocenił(a) film na 10
matix87

Jak ja byłem, to również światło zapalili w momencie pojawienia się napisów, ale mogliśmy do konca posiedzieć, nikt nas nie wypychal z sali :P

Myslicie, że dlugo po zakonczeniu projekcji w kinach trzeba będzie czekać na DVD??

howlet

Większość widzów zrywa się natychmiast z foteli. Bo kogo obchodzi lista nazwisk ekipy filmowej. Są jednak wyjątki i trzeba te 8-10 minut odczekać, aby zobaczyć co było dalej... po napisach końcowych.
Kiedyś byłem tak uprzejmy i uprzedziłem przed projekcją widzów, aby nie wychodzili od razu z kina. W "dowód wdzięczności" usłyszałem od pewnego widza "Spadaj facet !". Od tamtej pory milczę, jak grób. Nie warto się odzywać. Innym też to radzę.

howlet

Udało mi się dzisiaj iść drugi raz do kina i zobaczyć scenę po napisach. Ale na sali zostałam tylko
ja z koleżanką. Wszyscy wyszli w trakcie napisów. Teraz wiem, że nie warto wychodzić z kina w
trakcie napisów. Ale faktycznie to wkurza, że oświecają światła gdy lecą napisy, bo dają tym znak,
można wychodzić. Zaraz potem przyszło dwoje sprzątających. Ale tym razem wiedziałam, że mam
zostać do końca:)

ocenił(a) film na 10
howlet

Tak trudno sie domyslec co oznaczaly koncowe slowa??? Michael zyje ja jestem o tym od poczatku przekonany i w to wierze ..

ocenił(a) film na 6
pietkun2

a na jakiej stornie można zobaczyć to końcówkę? da ktoś linka?

ocenił(a) film na 10
howlet

Kurde, byłam trzy razy i nie chciało mi się zostać... Siedziałam tylko do końca tych migawek z filmu, z This Is It w tle. Wstyd. Poczekam na wydanie na DVD, na pewno kupię.

ocenił(a) film na 10
IsItScary

Ja tez juz sie ne moge doczekac DVD.... zaluje ze nie dodalam swojego zdjecia do galerii This Is It... ;D