7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Pamiętacie, co najpierw "wyciekło" do mediów 2 dni po śmierci Michaela? Scenka, gdzie w czarnej marynarce podrygiwał do utworu They don't care about us, który miał przygotowywać na występy w Londynie. Tyle, że w programie tych koncertów tego utworu w ogóle nie było, co dostrzegło wielu ludzi. Więc po co? Dlaczego? Ja idę na film w sobotę i jestem pewien, że utwierdzi mnie w przekonaniu, że ktoś dał grubą kasę lekarzowi, żeby pomógł Jacksonowi "zejść". Martwy artysta to bogaty artysta, a nikt nie wiedział, czy wytrzyma 50 koncertów.

ocenił(a) film na 10
ender140

Jak to nie bylo nie rozumiem co masz na mysli piszac "Tyle, że w programie tych koncertów tego utworu w ogóle nie było, co dostrzegło wielu ludzi." nie wiem co Ci ludzie mowili i skad oni czerpia informacjie ja wiem jedno w filmie "This Is It" ten utwor jak najbardziej sie pojawia....

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ender140

zgadzam sie jednak z toba, ze ktos go ukatrupil z dnia na dzien, a nie umieral tygodniami.

ocenił(a) film na 8

Kosi koleś trawę jak gdyby nic, kosi i kosi i nagle zawał serca koleś umiera na trawniku. Można umrzec z minuty na minute. Po co te gadanie ?

ocenił(a) film na 10
kenai

nie o to chodziło. rozdzielmy film od koncertów. chodziło mi o program koncertów, który wyciekł koło sierpnia. teraz nie mogę już go znaleźć. potem wyszedł ost "this is it" z utworami, który miał inny układ utworów, już z "they don't care about us". ale już nieważne.

zawał trochę różni się od propofolu, nieprawdaż?

ocenił(a) film na 10
ender140

ja również uważam ,że został zamordowany ale nie dlatego ,że by nie dał rady-wręcz przeciwnie-dałby rade ,a nawet przewyższył by wszysko i wszystkich ,zagrażał innym -widać to właśnie na tym filmie!byłby jak zwykle niedoścignioną konkurencją i dlatego został zabity,ale oczywiście to moje zdanie:)

użytkownik usunięty
CelineMarie

Cos w tym jest. Coz, moge byc pewna, ze zamordowano go z dnia na dzien, gdyz oficjalny raport koronera
twierdzi, ze oprocz artretyzmu w dolnej czesci plecow BYL ZDROWY.Poza tym widzialam film - nie wygladal
jak schorowany 50-latek, o ktorym mowily tabloidy, a juz najmniej lysy - widac bylo, ze to co mial na glowie
to jego wlosy ;P. A jezeli They don't care about us nie mial byc na koncertach, jaki sens w trenowaniu? Byly
rozne listy podawane w mediach i rozne wycieki, ja bym radzila sie zdystansowac i odwolywac do
sprawdzonych zrodel. No bo te fakty z ,,Faktu'' itd. same sobie przecza i poziom osob poszacych czasem te
bzdury jest zalosny.