PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538756}
7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27117
6,1 13 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Niektórzy fani Elvisa, ci lepiej stuknięci, uważają, że Elvis żyje, oczywiście wiadomo, że nie żyje.Inaczej jest z Michaelem.Miał ogromne długi i znalazł sposób by je spłacić, zapewnić rodzinie byt itp. itd.Znakomicie zagrała jego córka na koncercie pożegnalnym, pomogła jej w tym jego siostra.Kiedy już zbierze odpowiednią kasę, jak sam zapowiedział:-"Będzie niezły Thriller!" i lepiej się na to przygotujcie.
(Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone).

Dyskobol

Koles żal mi ciebie w co ty wierzysz w cuda <lol>

Adamos_2

Ja wierzę w cuda, ale nie w tym przypadku.Tutaj wystarczyło logicznie pomyśleć i skojarzyć pewne fakty.Ta sprawa to nie cud (jak uważasz), tylko bardzo grube pieniądze.

ocenił(a) film na 5
Dyskobol

Jasne, logicznie pomyśleć i pokojarzyć fakty... A Hitler też żyje, uciekł z oblężonego Berlina do faszystowskiej Argentyny, a w World Trade Center nie uderzyły samoloty tylko rakiety, a lądowanie na księżycu to fikcja bo wszystko zostało nagrane w studiu filmowym. Jak mnie wciąż bawią teorie spiskowe a jeszcze bardziej ludzie którzy w nie wierzą :D

krevek

No oczywiście. Siedzą wszyscy razem- Michael, Hitler i Elvis, grają w karty i rwą panienki.

ocenił(a) film na 8
forever

hahahahhahahahahahha ! dobre .

Dyskobol

gdyby to był przekręt już dawno by się ktoś wygadał

ocenił(a) film na 9
Luqash

zgadzam sie z porezdnikiem... mimo ze jest pare teori i niedociagniec to jednka juz dawno by sie ktos wygadał lub ktos z medi i blizszego otocvzenia zają sledzieniem tej sprawy... niech spoczywa w spokoju!

annagiex

a nie dziwi was to że lekarz wykonywał masaż serca na łóżku ?? w podstawówce już uczą że musi być twarde podłoże ;) a to jest oficjalna informacja :)

ocenił(a) film na 10
WODNY

To prawda. MJ ŻYJE!
Wystarczy wysilić mózg.
Są przecieki. Rodzina mówi że to MY starciliśmy MJ.
Pisał w pamiętnikach że...
ahh... szkoda gadać. Niektórzy są za głupi.
Jeśli ktoś wierzy że MJ żyje, niech się ze mną skontaktuje.
gg: 8558817
@: i.am.crazy@vp.pl
goska.j2@vp.p
gosia.black@vp.pl

Piszcie na adres, który bardziej wam odpowiada ^^

merc_94

Michael był/jest zbyt słaby, aby podjąć wyzwanie koncertowe, widać to w jego ruchach, więc wpadł na genialny pomysł, żeby sfingować własną śmierć, bo wiedział, że koncert nie będzie aż tak dobry jak tego ludzie mogliby się spodziewać.Jego sytuacja finansowa była zła i nie mógł sobie pozwolić na słaby występ.Naprawdę było duże zamieszanie wokół pochówku, podstawowy błąd lekarski, aż nie do uwierzenia, poza tym nic się nie dzieje, sprawa ucichła, a Michael zarabia pieniądze, jego dzieci już są zabezpieczone, długi spłacone, a on sam wysunął się na czołówkę najpopularniejszych piosenkarzy świata.Gdyby odbył się ten koncert recenzje nie byłyby dobre, gdyż on się po prostu zestarzał i stąd ten pomysł.Jeszcze trochę(dużo) zarobi i zobaczymy...

ocenił(a) film na 5
Dyskobol

bzdura, Michael był w dobrej formie koncertowej co potwierdzają osoby które obecne były na próbach do koncertów This Is It.

a poza tym:
1. ciekawe czyje ciało wg. was badał koroner sądowy
2. dziesiątki jeśli nie setki osób widziało ciało martwego Michaela
3. z całym szacunkiem ale Jacko nie był aż tak przebiegłym gościem żeby wymyślić własną śmierć
4. Jeśli mistyfikacja miałaby miejsce to Jacko nie wciągałby w to własnego lekarza który teraz może nieźle beknąć za to co zrobił
5. Jacksona nie da się ukryć, musiałby żyć w totalnym zamknięciu do końca życia
6. Z całego otoczenia Jacksona ktoś w końcu MUSIAŁ by się wygadać, bądź znaleziono by twarde dowody że Jackson jednak żyje.

Do tych co wierzą że MJ żyje: dajcie DOWODY, a nie słabe poszlaki które nie są wiarygodne.

użytkownik usunięty
krevek

Michael umarł i koniec:), dajcie swojemu idolowi spokojnie spoczywać w pokoju:)

Od wieków ludzie robili takie rzeczy i trudno w takich sprawach o dowody, chodzi właśnie o to, że ich nie ma, gdyby były nie byłoby atrakcji, a Michael nie zarobiłby aż takiej kasy i nie był w dobrej formie podczas prób, to aż krzyczy.Dowodów w takich sprawach nigdy nie będzie, chyba że Michael zdecyduje się pokazać w Neverland lub w innym atrakcyjnym miejscu.Sfingować można wszystko, jeśli się pomyśli i odpowiednio opłaci osoby.Myślę, że niektórzy nie doceniają Michaela.

użytkownik usunięty
Dyskobol

Elvis żyje. Jak poprzestawiać litery w imieniu ELVIS, można ułożyć LIVES, czyli 'żyje'

I co z tego? Każdy kto ma na imię Elvis będzie żył wiecznie?

użytkownik usunięty
Dyskobol

Wg mnie na próbach widac bylo ze jednak jak na faceta 50letniego jest w bardzo dobrej formie. Taniec, śpiew.. na wysokim poziomie, jak zwykle.
Sam mowil w filmie, ze jego show musi byc idealne no a proby juz byly bardzo udane!

Swoja droga.. babeczka na gitarze fajnie grała :)

Dyskobol

Ostatnio wyczytałem w gazecie ze jego siostra La toya powiedziała w
wywiadze ze Michale nie umarł i ze ma z nim kontakt osobisty hehe ,nie
wiedziałem ze az tak wszyscy w jego rodzienie byli psychicznymi xDD

ocenił(a) film na 9
Adamos_2

LaToya zawsze była zwariowana i lubiła skandale, więc w to akurat nie uwierzę :P