Mieli przedłużyć do 3 grudnia, a w Cinema City nie ma już tego z repertuarze.. Nie będą dalej grać w CC? Wie ktoś coś na ten temat? Dodam, że w Heliosie np, grają dalej..
Zauważyłam dokładnie to samo... w Cinema City nie ma już tego w repartuarze. W Multikinie dalej grają. Dziwna sprawa...
Byłam dzisiaj w kinie i się pytałam. Pani powiedziała, że też słyszała, że miało być do 3, ale sprawdzała i nie ma..Zapytałam się czy będzie, a ona, że raczej nie.. Nosz ku..
Myślę ze bedzie. Od początku było głośno ze film poleci tylko dwa tygodnie, po to zeby ludzie szybko chodzili do kin, bo przynajmniej na pewno film zarobi swoje, a póżniej przedłużą terminy i wtedy zarobi podwójnie. Oprócz tego natknełam się w necie na inf. ze w multikinie w gdańsku będzie wyświetlany do 3 grudnia, ale osobiście myśle ze będą go wyświetlać dopóki będzie zbyt na bilety.Tylko tak gadają...
W multikinie grają dalej, tak samo w Heliosie.. W CC już raczej nie będzie. Jestem strasznie zła!
Szkoda że nie będą grać w CC - jakoś wolę to kino, przynajmniej w Galerii Mokotów jest jakieś jakby przytulniejsze, mniej ludzi, a Multikino - beznadzieja, tłumy non stop i nieprzyjemna obsługa... Ale chyba pójdę czwarty raz, już przeżyje :D