7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

Mieli przedłużyć do 3 grudnia, a w Cinema City nie ma już tego z repertuarze.. Nie będą dalej grać w CC? Wie ktoś coś na ten temat? Dodam, że w Heliosie np, grają dalej..

ocenił(a) film na 8
lejdix3

Wydaje mi się, że CC nie odpuści. Ale najlepiej zadzwonić i się zapytać.

ocenił(a) film na 9
lejdix3

Zauważyłam dokładnie to samo... w Cinema City nie ma już tego w repartuarze. W Multikinie dalej grają. Dziwna sprawa...

ocenił(a) film na 10
Irethi

Byłam dzisiaj w kinie i się pytałam. Pani powiedziała, że też słyszała, że miało być do 3, ale sprawdzała i nie ma..Zapytałam się czy będzie, a ona, że raczej nie.. Nosz ku..

ocenił(a) film na 8
lejdix3

Myślę ze bedzie. Od początku było głośno ze film poleci tylko dwa tygodnie, po to zeby ludzie szybko chodzili do kin, bo przynajmniej na pewno film zarobi swoje, a póżniej przedłużą terminy i wtedy zarobi podwójnie. Oprócz tego natknełam się w necie na inf. ze w multikinie w gdańsku będzie wyświetlany do 3 grudnia, ale osobiście myśle ze będą go wyświetlać dopóki będzie zbyt na bilety.Tylko tak gadają...

ocenił(a) film na 10
mina82

W multikinie grają dalej, tak samo w Heliosie.. W CC już raczej nie będzie. Jestem strasznie zła!

ocenił(a) film na 1
lejdix3

Pogratulowac Cinema City ze nie beda tego dluzej grac

ocenił(a) film na 10
lejdix3

Szkoda że nie będą grać w CC - jakoś wolę to kino, przynajmniej w Galerii Mokotów jest jakieś jakby przytulniejsze, mniej ludzi, a Multikino - beznadzieja, tłumy non stop i nieprzyjemna obsługa... Ale chyba pójdę czwarty raz, już przeżyje :D

ocenił(a) film na 10
IsItScary

Ja też bym chciała czwarty raz, łee:<

za krótki <br/>