Nigdy nie osiągniesz tego co on.
Poza tym skąd wiesz że był pedofilem ???
Masz jakieś dowody ???
Aha bo media tak mówiły, no tak, bo to jest w ch*j wiarygodne źródło.
Idź słuchać Bimberka i siedź cicho.
odp nr 1: Ty też.
odp nr 2: Twoje dzieci mi powiedziały
odp nr 3: Ich zeznania
odp nr 4: Media NIGDY nie kłamią.
odp nr 5: uwielbiam go <3
1 Może i nie, bo czegoś takiego jak on nikt nigdy nie osiągnie.
2 Nie mam dzieci
3 .........
4 Kłamią, kłamią, przez to też są czasami duże konflikty.
5 Super, fan Bimberka, to mówi więcej niż 1000 słów
Oglądam 20 minut i stwierdzam, że jest nudny, beznadziejny i nie wiadomo o co w nim chodzi. To koncert czy pseudodokument czy co???
No wiesz... My też nie wiemy o co Tobie chodzi i jaki poziom reprezentujesz swoją osobą, także na chwilę obecną, dyskusja z Tobą wydaje się bezowocna ;(
To jest film dokumentalny kręcony podczas przygotowań do koncertów, które miały byc powrotem Michaela. A myślałeś,że to film przygodowy?
Michael miał energię, jak on tańczył z tymi młodymi tancerzami. Przecież niczym od nich nie odstawał kondycyjnie. Byłam na tym w kinie. Gdyby ten koncert doszedłby do skutku ludzie zabijaliby się o bilety.
ja również byłam na tym w kinie, miło sobie teraz przypomnieć.
Gdyby te koncerty doszły do skutku to przebiłyby to stare pudło zwane madonną i wszystkich innych. Niestety stało się inaczej.. poza tym dziwią mnie teraz to zarzuty, że Michael był do nich (koncertów) niejako zmuszony. Widać przecież jak Go wszyscy szanowali, liczyli się z każdym Jego zdaniem.
Ale przeciez ludzie zabijali sie o bilety. :) kiedy ogloszono ze w necie rusza sprzedaz biletów (a próby jeszcze trwały do koncertów) to w 2 godziny sprzedano setki tysiecy biletów.. TO chyba nawet trafilo do ksiegiGuinessa bo nigdy jeszcze w 2 godziny nie rozeszło sie az tak duzo biletów! Zainteresowanie bylo tak wielkie ze mimo iż MJgodził sie na 10 lub 20 koncertów... to organizatorzy wymusili na nim by koncertów było aż 50...widzieli ze na kazdym koncercie sala w arenie O2 bedzie wypchana na maxa~!
Nie dziwię im się, to byłoby wspaniałe show:) Widziałam koncert sprzed 10 czy 15 lat jak MJ był w Polsce, nawet w tv to było fantastyczne. A przy takiej technice byłaby magia:D
Koncert w polsce był fantastyczny jak pokazali to w TV? w TV pokazali z koncertu w warszawie tylko 2 piosenki.. The Way You make Me Feell i Heal The World.. nigdzie nikt nie ma calego koncertu z wawy.. chociaz saplotki ze jakas TV nagrała to całe... wiem też z pewnych żródeł ze coroku fani atakują niektore firmy by wymusić ujawnienie calosci nagranego koncertu z wawy :)