7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

niesamowity dokument !

użytkownik usunięty

Takiego Jacksona jeszcze nie widziałam i jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę on był niesamowity ! Perfekcjonista. To jest piękne jak bardzo Jackson czuł muzykę, jak wszystko musiało być doskonałe, każda nutka, każdy dźwięk! Miło było na to wszystko patrzeć, do tego poczucie humoru i skromność Michaela nadawały niezwykły klimat. Jackson był wielki i na zawsze pozostanie w pamięci.

Uważam że śpiewałam bardzo dobrze.... i jestem bardzo mile tym zaskoczona bo szczerze mówiąc myślałam że z tym śpiewaniem będzie troche gorzej a tu taka niespodzianka ! Super mu to szło. Kochany Jackson !

ocenił(a) film na 10

Ja wiedzialm ze spiewac bedzie cudnie.... :) ale jedno musze mu przyznac... to byly tylko proby wcale nie musial spiewac, mogl nucic, spiewac jakies kawalki, ale on spiewal cale piosenki.... Jestem pelna podziwu.... Wlasnie dlatego tak bardzo go cenie i lubie.... Mozna nawet powiedziec ze go za to kocham :)

sisi421

Też byłam pod wrażeniem tego, że śpiewał i to całkiem dobrze- myślałam, że kiepsko z jego głosem po tym jak widziałam kilka marnych wystąpień w przeciągu ostatnich lat, a tu niespodzianka.Zresztą on sam mówił w dokumencie, że musi oszczędzać gardło, żeby go zrozumieli,dlaczego nie pokazuje swoich możliwości, ale sam się nie mógł powstrzymać w niektórych momentach -jak np. w I just can't stop loving you:)

ocenił(a) film na 8

To raczej nie jest klasyczny film dokumentalny