7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

czy są w filmie jakies zabawne momenty?:)

qwerty1985

oczywiście że są :) jednym z nich jest reakcja Michaela na odsłuch który miał w uchy a nigdy wcześniej nie był do niego przyzwyczajony, bo w kilka lat temu odsłuchy umieszczano na scenie. Poza tym monet w którym MJ jest na wciągniku :) i jeszcze masa innych, sporo po prostu obejrzeć film :)

Ines82

film zobacze dopiero w poniedzialek:( co sie stało na wyciagniku?

qwerty1985

na szczęście nic ;)

Ines82

własnie wrocilam z filmu:) juz wiem co to za historia z podnosnikiem:) "Michael, prosze cie, trzymaj sie!

ocenił(a) film na 9
qwerty1985

Mnie najbardziej rozśmieszył jeden z elementów choreografii jak MJ tak dziwnie macha ręką jakby miał ją przywiązaną do tułowia.

qwerty1985

A mnie na początku rozśmieszyła scena, gdy gasną światła na koniec teledysku do "They Don't Care
About Us", widać tylko Michaela, a on się uśmiecha...super! :)

ocenił(a) film na 8
Motylek20

Tak, mi też to się podobało. Tak słodko wtedy wyglądał:).

Motylek20

tą scenę widziałam już kilka dni po śmierci MJ pokazywali ją jako jedną z nielicznych z jego prób, także mnie to nie zaskoczyło ;)

Ines82

Masz rację. Nie wiem dlaczego, ale nie zauważyłam wtedy tego uśmiechu, może to kwestia jakości
obrazu (w kinie obraz jest większy i lepiej było widać), i pewnie też mojego nieuważnego
oglądania filmików zaraz po śmierci Michaela. W sumie pytanie brzmi o ZABAWNE SCENY, to była
na pewno jedna ze scen, które wywołały w widzach uśmiech na sali :)

ocenił(a) film na 7
qwerty1985

'water, water, water' - obejrzysz, zrozumiesz :D

ocenił(a) film na 9
gosia2326

Hehe świetne moment :D i jeszcze płonąca marynarka :D

ocenił(a) film na 9
qwerty1985

Mi się też podobał ten moment: "Pamiętajcie, że ktoś ma tam czekać na Michaela z latarką" xD

ocenił(a) film na 8
Irethi

dosyć sporo było tych zabawnych momentów- w ogóle Michael fajnie jest pokazany w tym filmie, jako sympatyczny facet, który nadal świetnie tańczy i śpiewa, doskonale dogaduje się z młodzieżą i całe serce oddaje temu co naprawdę kocha... jest kontrast w porównaniu do żenujących informacji pojawiających się w internecie przedstawiających MJ'a jako rozsypujący się wrak człowieka - polecam ten film.
DObry był też moment w którym MJ stwierdził że da znać kiedy zespół ma zacząć grać- w chyba Smooth Criminal - był tyłem do ekranu, ale stwierdził, że ma intuicję, wyczuje odpowiedni moment i da znać.

ocenił(a) film na 7
qwerty1985

oprócz tu wszystkich wymienionych, jedno co mnie najbardziej rozwaliło to właśnie jak przy 'Jam' gdy MJ był pomarańczowych spodniach było widać lizaka w prawej kieszeni <hahaha>

ocenił(a) film na 8
kocur_Jacksona

dużo było momentów na których się śmiałam :) między innymi te już poruszone na tym forum ;D Generalnie polecam film ;]

dziewiona

Albo jak MJ bitboksował. Przynajmniej to tak brzmiało jak tłumaczył kolesiowi co, jak i kiedy ma zagrać. Albo taki taniec jak się położył na ziemi i machał nogami, wstał popatrzył się i kazał od nowa ćwiczyć i potem drugi raz to samo. Miał energię w sobie, nie powiem, że nie ;]

ocenił(a) film na 10
Marishia92

Mnie najbardziej rozśmieszyła scena, w której tancerze uczyli się tego
ruchu Michaela "chwyt za jaja" xD No i wiele zabawnych komentarzy Jacksona
i Ortegi. ;)

ocenił(a) film na 10
Opalice

No, to było strasznie śmieszne;d A tego lizaka w prawej kieszeni nie zauważyłam, haha zaraz zobaczę:)

ocenił(a) film na 10
lejdix3

Jestem ślepa, i nie widzę. :< Ten lizak to wystaje z kieszeni spodni czy marynarki?;)

lejdix3

pomarańczowych spodni .

ocenił(a) film na 7
lejdix3

oj napisałam, że to było przy Jam? pomyliło mi się :P Widac troche jak ma tego lizaka w czerwonych spodniach przy wanna be startin' somethin' i poźniej troche przy HN.

qwerty1985

hehe najlepszy dla mnie moment- tancerze ucza sie "chwytu za krok". choreografka: "nie, nie, podnosi sie tylko ręka!" (chodziło o to ze nie maja trzymac sie za krok, tylko udawac ze to robia). a na to jeden z tancerzy: "ja nie mam sie za co chwycic" :D

ocenił(a) film na 10
qwerty1985

Film jest ogolnie przesmieszny.... Mi sie podobalo jak Michael nasladowal stuardesse :D

ocenił(a) film na 10
sisi421

Najlepsze było "przygrzmocić" i śmiech Michaela.

qwerty1985

nie tancerz tylko właśnie ta choreografka:D

ocenił(a) film na 7
pitusmetallica

albo:
''Michael, nie wszyscy słyszą to co ty'' :D

ocenił(a) film na 7
mela551

Mi się podobało jak Jackson, testował pierwszy raz wyciągnik i mówi "MJ śmiałek", a potem jak już wyciągnik wzbijał się w góre Micheal stojąc na nim wydał dzwięk "łiiiiii" ;]]

ocenił(a) film na 7
Tysma

taaak, to było super!
w ogóle ten film jest przecudowny! :)

mela551

A lizaka jadł podczas kręcenia krótkiego klipu do 'Thrilera'.:))))))))

ocenił(a) film na 10
olga_wesola

i MJLot, przekochany człowieczyna z niego był...

ocenił(a) film na 10
M_Land

I lizak wystawał podczas Human Nature a nie Jam :P (przynajmniej podczas Jam nie zauważyłam, a cały czas patrzyłam się na kieszenie :D)